orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
μονο οι siamos tours κανει δρομολογια βελιγραδι-θεσσαλονικη; δεν υπαρχει και κατι αλλο για να συγκρινω; εχεις παει με αυτη την εταιρεια;
Πολύ πολύ κουραστικό (κάποτε πήγαινε και μέσω Κοσόβου) το ανέφερα για να δείξω πόσο δύσκολο είναι να πάει κανείς στο Βελιγράδι πλέον. Είναι απίστευτο ότι δεν συνδεονται οι μεγάλες πόλεις των Βαλκανιων μεταξύ τους!υπάρχουν αλλα δύο αλαμάνης και φπ τραβελ.... όποτε πάω με λεωφορείο πάω με τους πρώτους αποδειχτηκαν σαν καλύτεροι.... αλαμάνης με τίποτα για πολλούς λόγους, το φπ-πολύ καλά λεωφορεία αλλα οχι και ανετα...
σημερα ο αδελφός μου ήρθε με το σιαμος, όλοι οι φίλοι μου Σέρβοι από Θεσ/νικη το παίρνουν... δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις νομίζω... και από τιμές όλοι τα ίδια έχουν...
Η λύση που σου προτείνει ο φίλος μάς υφίσταται αλλά λίγο κουραστικό είναι...(μέσω Φλώρινας, Μπίτολα.....(μάλλον πολύ κουραστικό))...εγώ δεν θα πήγαινα...
υπήρχε ποτέ τέτοιο δρομολόγιο?ή Θεσσαλονίκη Πρίστινα που με ενδιαφέρει περισσότερο?
δες κι αυτο..Simeonidis Toursτα τρενα για Βελιγραδι και σοφια και κωνσταντινουπολη εχουνε κοπει απο τις αρχες της χρονιας(δυστυχως) Ivana στο siamos tours βλεπω οτι εχει δρομολογια Τεταρτη-Σαββατο και επιστροφη Τριτη-Παρασκευη .. δηλαδη αν θελω να παω Βελιγραδι θα πρεπει να φυγω Τεταρτη και να γυρισω Τριτη;;;;Δεν ξερετε κανενα δρομολογιο που να φευγει Κυριακη απο Βελιγραδι για Θεσσαλονικη;