υπαρχει ενα hostel που βρισκεται περιπου 500 μετρα μακρια απο τον σταθμο του τρενου και ειναι 10 ευρω το ατομο λεγεται belgrade . Hostel Belgrade - The easiest hostel to find in Belgrade. Welcome to www.hostelbelgrade.com το σχετικο site οπου εχει και σχετικο χαρτη.. εγω εμεινα στο city belgrade,ειναι ακριβως απεναντι απο τον σταθμο του τρενου,εκει που ειναι το τραμ . θεωρειται και hotel και hostel . ο πρωτος οροφος ειναι hostel και ολοι οι αλλοι hotel .. στο χοστελ εχει 10αρια δωματια με 10 ευρω το ατομο,οπου σου δινουνε και πετσετες και σεντονια,αλλα ... πρεπει να εχει ή 7 ή 8 δωματια και συνολικα υπαρχουνε 2 μπανια ... και δεν ειδα πουθενα να εχει κουζινα .. οποτε καλυτερα να πηγαινατε στο αλλο . ο μονος λογος που το επελεξα αυτο ητανε γιατι βρισκοτανε 2 βηματα κυριολεκτικα απο τον σταθμο του τρενου και στο βελιγραδι εφτασα 10 το βραδυ και εφυγα 7 το πρωι οποτε δεν ειχα και πραγματα να κανω ..Πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες!
Σκεφτομαστε 4-5 φιλοι να παμε Βελιγραδι για τις γιορτες (καπου μεσα 26-31). Ως φοιτητες ψαχνουμε οσο γινεται πιο οικονομικες λυσεις γι'αυτο θα θελα να ρωτησω αν εχει κανεις να προτεινει κατι για διαμονη. Θα βρουμε κατι σε στυλ hostel που να ειναι αξιοπρεπες?
Γενικα για 4-5 μερες εχουμε ενα budget 200e (αντε 250) για εισητηρια, διαμονη, φαϊ κτλ Θα τα βγαλουμε περα?
Το μόνο χόστελ που έχω μείνει στο Βελιγράδι είναι το Chillton, βρίσκεται δίπλα στο ναό του Αγ. Σάββα. Το κόστος ανά άτομο ήταν πάλι γύρω στα 10 ευρώ τη νύχτα, τα μπάνια ήταν και εκεί κοινά αλλά γενικά δεν είχαμε πρόβλημα και υπήρχε κουζινάκι. Εγώ προσωπικά ήμουν ικανοποιημένος και μερικά από τα παιδιά στην υποδοχή ήταν συμπαθέστατα και μιλούσαν πολύ καλά αγγλικά. Τσέκαρε φωτογραφίες από όλα τα χόστελ που σου αναφέρθηκαν εδώ στο hostelbookers ή στο hostelworld και διάλεξε αυτό που σε βολεύει :xmas_smile: Καλά να περάσεις!Πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες!
Σκεφτομαστε 4-5 φιλοι να παμε Βελιγραδι για τις γιορτες (καπου μεσα 26-31). Ως φοιτητες ψαχνουμε οσο γινεται πιο οικονομικες λυσεις γι'αυτο θα θελα να ρωτησω αν εχει κανεις να προτεινει κατι για διαμονη. Θα βρουμε κατι σε στυλ hostel που να ειναι αξιοπρεπες?
Δε χρειάζεται να μπεις σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, κλείσε ηλεκτρονικά μέσω των site που σου έδωσα και οι τιμές εκεί είναι οι αναγραφόμενες, πληρώνεις με πιστωτική ή debit κάρτα το 10% σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό όταν πας εκεί. Δεν πρόκειται κανείς να σου αλλάξει την τιμή αν κλείσεις μέσω ίντερνετ, πίστεψέ με! Οπότε αυτό προτείνω εγώ ανεπιφύλακτα, έχω κλείσει μέσω αυτών των ιστοσελίδων πάνω από 5 φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. :xmas_cool:Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!
Αν και θεωρω τον εαυτο μου απλο ανθρωπο, οσο να'ναι ειχα λιγο αγχος για το τι κατασταση μπορει να συναντησουμε, μιας και δεν εχει τυχει να μεινω ξανα σε hostel. Απο τη στιγμη ομως που υπαρχουν ατομα που το χουν κανει και το προτεινουν, πιστευω ουτε εμεις θα εχουμε προβλημα.
Θα προσπαθησω να επικοινωνησω κιολας με καποια απο αυτα να μαθω τιμες (παιζει να ειναι διαφορετικες τωρα λογω γιορτων) αλλα και μην τυχον ειναι γεματα.
Ακομη καλυτερα τοτε. Τωρα ειδα οτι στα site που μου δωσες γραφει και τις αλλαγες στις τιμες και το availability, οποτε μια χαρα. Ηδη καποια απο αυτα φαινονται γεματα βεβαια...Δε χρειάζεται να μπεις σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, κλείσε ηλεκτρονικά μέσω των site που σου έδωσα και οι τιμές εκεί είναι οι αναγραφόμενες, πληρώνεις με πιστωτική ή debit κάρτα το 10% σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό όταν πας εκεί. Δεν πρόκειται κανείς να σου αλλάξει την τιμή αν κλείσεις μέσω ίντερνετ, πίστεψέ με! Οπότε αυτό προτείνω εγώ ανεπιφύλακτα, έχω κλείσει μέσω αυτών των ιστοσελίδων πάνω από 5 φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. :xmas_cool:
Knez Mihailova λέγεται και καταλήγει στο Καλεμέγκνταν, οπότε δεν είναι εφικτό να χάσετε κανένα από τα δύοοι κλασικές βόλτες στην πόλη είναι στο οχυρό Kalemegdan, στον κεντρικό πεζόδρομο ( δεν θυμάμαι πως τον λένε)
Ααα μπράβο! και ειχα ξεχάσει το ονομα...Knez Mihailova λέγεται και καταλήγει στο Καλεμέγκνταν, οπότε δεν είναι εφικτό να χάσετε κανένα από τα δύο