12 Μαρτίου 2013 #25 nena Member Μηνύματα 867 Likes 471 Ταξίδι-Όνειρο greenland-φεροε-svalbard αληθεια έχει χιονίσει στο Παρίσι κι έχουν νεκρώσει τα δρομολόγια? Είναι να πάω Παρίσι σε λίγες μέρες μα ποσο γκαντεμα ειμαι φετος λεμε??????
αληθεια έχει χιονίσει στο Παρίσι κι έχουν νεκρώσει τα δρομολόγια? Είναι να πάω Παρίσι σε λίγες μέρες μα ποσο γκαντεμα ειμαι φετος λεμε??????
12 Μαρτίου 2013 #26 tripakias Member Μηνύματα 8.073 Likes 12.302 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Εκεί nena said: αληθεια έχει χιονίσει στο Παρίσι κι έχουν νεκρώσει τα δρομολόγια? Είναι να πάω Παρίσι σε λίγες μέρες μα ποσο γκαντεμα ειμαι φετος λεμε?????? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι αλλα σε λιγες μερες μπορει να εχει λιακαδα... Η γκαντεμια σου ειναι υπο αμφισβητηση.
nena said: αληθεια έχει χιονίσει στο Παρίσι κι έχουν νεκρώσει τα δρομολόγια? Είναι να πάω Παρίσι σε λίγες μέρες μα ποσο γκαντεμα ειμαι φετος λεμε?????? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι αλλα σε λιγες μερες μπορει να εχει λιακαδα... Η γκαντεμια σου ειναι υπο αμφισβητηση.
12 Μαρτίου 2013 #27 nena Member Μηνύματα 867 Likes 471 Ταξίδι-Όνειρο greenland-φεροε-svalbard axxaxax πανω που βρηκα φτηνο εισιτηριο για disney και ειπα μου χαμογελασε λιγο η τυχη γινεται το μπαμ! ποια ιστοσελιδα θεωρεις οτι εχει αξιοπιστα μοντελα καιρου;καθενα που βλεπω εχει διαφορετικες θερμοκρασιες!!Συγχυση..
axxaxax πανω που βρηκα φτηνο εισιτηριο για disney και ειπα μου χαμογελασε λιγο η τυχη γινεται το μπαμ! ποια ιστοσελιδα θεωρεις οτι εχει αξιοπιστα μοντελα καιρου;καθενα που βλεπω εχει διαφορετικες θερμοκρασιες!!Συγχυση..
12 Μαρτίου 2013 #28 tripakias Member Μηνύματα 8.073 Likes 12.302 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Εκεί Temps Paris: Le temps maintenant - Freemeteo.com Αλλα τα μετεωρολογικα δελτια δεν πεφτουν εξω...