• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία ο καιρος στο Παρισι

travel story

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ!!!!
καλησπερα!διαβαζοντας το θεμα που εχει ανοιχτει στο forum για τα ισοθερμικα εσωρουχα,θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι!:p
θα παω σε 2 εβδομαδες στο Παρισι,χρειαζεται να αγορασω????

getxowoman

Member
καλησπερα!διαβαζοντας το θεμα που εχει ανοιχτει στο forum για τα ισοθερμικα εσωρουχα,θα ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι!:p
θα παω σε 2 εβδομαδες στο Παρισι,χρειαζεται να αγορασω????

Μη σου πω να πας με τη στολη του σκι!
Στα σοβαρα τωρα παρε, ποτε δε ξερεις τι παιζει!

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
κι εγω ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...φευγω αυριο για παρισι και ειναι ηδη η θερμοκρασια πολυ χαμηλη,ποσο μαλλον σε 2 εβδομαδες.και δε το ευχαριστιεσαι ρε παιδι μου με το κρυο.προς το παρον εχω παρει αδιαβροχα και βλεπουμε και για ισοθερμικο

travel story

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ!!!!
κι εγω ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...φευγω αυριο για παρισι και ειναι ηδη η θερμοκρασια πολυ χαμηλη,ποσο μαλλον σε 2 εβδομαδες.και δε το ευχαριστιεσαι ρε παιδι μου με το κρυο.προς το παρον εχω παρει αδιαβροχα και βλεπουμε και για ισοθερμικο
καλα να περασεις!!!!απ'οτι βλεπω εχεις ξαναπαει,οποτε αν μπορεις δωσε μου μερικες συμβουλες που χρειαζομαι..
πρωτον.θα βγαλω την καρτα για απεριοριστες διαδρομες στο μετρο.χρειαζονται 2 φωτογραφιες διαβατηριου ή οι κανονικες????
επισης,εχεις να μου προτεινεις κατι διαφορετικο να δω ή να κανω εκτος απο τα κλασικα που λενε οι τουριστικοι οδηγοι?
αν με βλεπει κανεις ας μου απαντησει:roll:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
για το πρωτο δυστυχως δεν ξερω να σου πω.για το δευτερο διαβασε αυτο Ένα Παρίσι και για μένα!της Δωροθεας εχει πολλα απ'αυτα τ διαφορετικα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
επισης,εχεις να μου προτεινεις κατι διαφορετικο να δω ή να κανω εκτος απο τα κλασικα που λενε οι τουριστικοι οδηγοι?
αν με βλεπει κανεις ας μου απαντησει:roll:
Κοιτα και στην Travelpedia το ενα εναλλακτικο τριημερο στο Παρισι: http://www.travelstories.gr/travelp...F0%E1%F1%DF%F3%E9.html?garpg=13#content_start

XRISTOS71

Member
οχι και ισοθερμικά στο Παρίσι βρε παιδιά !!!
είναι βορράς ,ευρώπη αλλα οχι και για ισοθερμικά ρούχα .
γεναρη που εχω παει έβρεχε και ειχε υγρασία πολλύ ...κρυο όμως καθόλου και μας ειχε κανει και εντύπωση

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
βρε παιδια, τι αιμα κυλαει στις φλεβες σας?? τι ειμαστε να φοραμε ισοθερμικα?? Ο Βαμβακουλας με το κολαν στο γηπεδο??

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
αληθεια τι γινετε στη disneyland αν ψιλοβρεχει,λειτουργει κανονικα?μπορεις να κανεις τιποτα η ειναι ολα υπαιθρεια?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεδομενου οτι τα παιχνιδια δεν διαρκουν πολυ το προβλημα δεν ειναι τοσο αυτα οσο οι αναμονες. Ολοι οι χωροι αναμονης για να κοψει κανεις εισιτηριο η να περιμενει να μπει στο παιχνιδι του ειναι στεγασμενοι για βροχη. Υπαρχουν και μερικα "εσωτερικου" χωρου παιχνιδια. Παρτε παντως αδιαβροχα μαζι σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα