• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ολυμπιακοί αγώνες πεκίνο 2008.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
βλέποντας την έναρξη τελετής των ολυμπιακών του πεκίνου ,κατάλαβα τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου ...έδωσαν γερό μάθημα ανα τον κόσμο ,οι μικρόσωμοι "ποιητές"!!!!! άπλετη η συγκίνηση!!!!!
μπράβο στον άνθρωπο .

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Αξίζει νομίζω οποιαδήποτε οικονομική θυσία να κάνει κανείς για να παρευρεθή έστω μια φορά στη ζωή του σε τελετή έναρξης ή λήξης. Όλος ο κόσμος σε ένα στάδιο....Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά στο Λονδίνο.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εντοπίσατε κάποιο λάθος που έγινε στην παρουσίαση των κρατών από τους σχολιαστές της ΕΡΤ ;

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Λάθος που έχει σχέση με Γεωγραφία (στην οποία πρέπει να είμαστε εξπέρ εμείς οι ταξιδευτές, έτσι ;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Οχι δεν εννοώ αυτό, άλλωστε το αυτό το φόρουμ δεν είναι για τέτοιου είδους θέματα. Λάθος που έχει σχέση με Γεωγραφία (στην οποία πρέπει να είμαστε εξπέρ εμείς οι ταξιδευτές, έτσι ;)
κοίτα γενικα΄η κοπέλα πρέπει να μην ήξερε πολλα πράγματα για τα μέρη που παρουσίαζε ...την ρωτούσε ο συνπαρουσιαστής της αν ήξερε κάτι να προσθέσει για την εκάστοτε χώρα και εκείνη σιωπούσε ....δεν θυμάμαι κατι συγκεκριμένο ,αλλα γενικά ..το ξεπέταγε το θέμα .αν έλεγε καποιος απο τα παιδιά εδώ ,σίγουρα θα ήταν πιο πλούσιες οι πληροφορίες ...εσύ τι πρόσεξες???
πάντως η παρουσίαση των χωρών και οι έστω ολιγολεπτες αναφορές ,με ξεσήκωσαν και μου θύμισαν πολλα ...:p

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εντόπισα 2 λάθη:
Πρώτον είπε για τη βασίλισσα Σοφία, αλλά επρόκειτο για την Άννα-Μαρία.
Η Άννα-Μαρία ήταν βασίλισσα της Ελλάδας, ενώ η Σοφία εξακολουθεί να είναι βασίλισσα της Ισπανίας.
Μετά, όταν βγήκε το Κονγκό, η παρουσιάστρια πήγε να πει με ποιές χώρες συνορεύει και διαβάζει πάλι Κονγκό. Εκεί μπλόκαρε και σταμάτησε να μιλάει, γιατί προφανώς νόμισε ότι της τα είχαν δώσει λανθασμένα. Καλά δεν της είπε κανείς ότι υπάρχουν δύο χώρες με το όνομα Κονγκό?
Η μία, Δημοκρατία του Κονγκό και η άλλη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
Και νομίζω ότι ανέφεραν λάθος τον πληθυσμό της Ινδίας. Έχει ξεπεράσει πλέον το 1 δις.
Άλλα δεν πρόσεξα, γιατί το άλλαζα συνέχεια, επειδή η τελετή δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ εντυπωσιακή και φανταχτερή μεν, αλλά έκανε κοιλιά σε πολλά σημεία και με έκανε να βαριέμαι. Πολλή ώρα ρε παιδί μου για κάθε θέμα.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Στην ομάδα του Τόγκο (Δημοκρατία στη Δυτική Αφρική), η κοπέλα σχολίασε : "Αρχιπέλαγος του Νοτίου Ειρηνικού......κ.λ.π. " εννοώντας προφανώς τα Νησιά Τόγκα, τα οποία ξαναπαρουσίασε όταν αργότερα μπήκε η ομάδα των νησιών. Κοιτώντας σήμερα στην υδρόγειο διαπίστωσα κάτι το αξιοπερίεργο με αυτά τα δύο κράτη με την παρεμφερή ονομασία : το ένα βρίσκεται ακριβώς στους αντίποδες του άλλου (με λίγες μοίρες διαφορά) !!! Γιά του λόγου το αληθές όσοι δεν έχετε πρόχειρη την υδρόγειο κοιτάξτε εδώ. www.antipodemap.com

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Στην ομάδα του Τόγκο (Δημοκρατία στο κέρας της Αφρικής), η κοπέλλα σχολίασε : "Αρχιπέλαγος του Νοτίου Ειρηνικού......κ.λ.π. " εννοώντας προφανώς τα Νησιά Τόγκα, τα οποία ξαναπαρουσίασε όταν αργότερα μπήκε η ομάδα των νησιών. Κοιτώντας σήμερα στην υδρόγειο διαπίστωσα κάτι το αξιοπερίεργο με αυτά τα δύο κράτη με την παρεμφερή ονομασία : το ένα βρίσκεται ακριβώς στους αντίποδες του άλλου (με λίγες μοίρες διαφορά) !!! Γιά του λόγου το αληθές όσοι δεν έχετε πρόχειρη την υδρόγειο κοιτάξτε εδώ. www.antipodemap.com
Μόνο που το Τόγκο δεν βρίσκεται στο Κέρας της Αφρικής, αλλά στη Δυτική Αφρική.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Σωστά. Κέρας ονομάζεται η περιοχή της Σομαλίας-Αιθιοπίας. Ήμουν τελείως λάθος.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα συμφωνησω με τον traveladdict οτι μπορει να ηταν εντυπωσιακη η τελετη , αλλα κι εγω βαρεθηκα πολυ σε καποια σημεια.
Το αναμα της φλογας ηταν μοναδικο!

Παρακολουθησα ολη την παρελαση των χωρων και εντυπωσιαστηκα με καποιες οπως καθε χρονο που περιμενω να τις δω. Κιριμπατι , Τονγκα , Σαμοα , Φιτζι και καποια νησια-χωρες της καραιβικης που οι αποστολες τους ηταν δεν ηταν 10 ατομα. Με πολυχρωμα πουκαμισα με λουλουδια γιρλαντες στο λαιμο και πολυ υπερηφανια για τη συμμετοχη τους μου εφεραν ενα μεγαλο χαμογελο:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom