4 Νοεμβρίου 2013 #1 M MelinaZ Member Μηνύματα 11 Likes 0 Γεια σας travelers! γνωρίζει κανείς να μου προτείνει τον οικονομικότερο τρόπο να ταξιδέψω από θεσσαλονίκη ή αθηνα για Παρίσι. όπως επίσης και κάτι φθηνό σχετικά με διαμονή (2 άτομα)?
Γεια σας travelers! γνωρίζει κανείς να μου προτείνει τον οικονομικότερο τρόπο να ταξιδέψω από θεσσαλονίκη ή αθηνα για Παρίσι. όπως επίσης και κάτι φθηνό σχετικά με διαμονή (2 άτομα)?
4 Νοεμβρίου 2013 #2 karfitsa Member Μηνύματα 4.546 Likes 8.039 Τι εννοεις οικονομικοτερο?φτηνα αεροπορικα?...ποτε πας?
4 Νοεμβρίου 2013 #3 M MelinaZ Member Μηνύματα 11 Likes 0 ναι αεροπορικά, αλλά εννοώ αν ξέρετε κάποια εναλλακτική διαδρομή γιατί οι απευθειας πτήσεις ειναι πανακριβες..19 Δεκεμβρίου!
ναι αεροπορικά, αλλά εννοώ αν ξέρετε κάποια εναλλακτική διαδρομή γιατί οι απευθειας πτήσεις ειναι πανακριβες..19 Δεκεμβρίου!
4 Νοεμβρίου 2013 #4 angelo_kav Member Μηνύματα 385 Likes 420 Επόμενο Ταξίδι ΤΑΛΙΝ Ταξίδι-Όνειρο ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ Η ημερομηνία που ζητάς δύσκολα να βρεις κάτω από 200 ευρώ το άτομο, είτε απευθείας, είτε με ανταπόκριση με low cost.
Η ημερομηνία που ζητάς δύσκολα να βρεις κάτω από 200 ευρώ το άτομο, είτε απευθείας, είτε με ανταπόκριση με low cost.