Γενικά οδικώς στις άλπεις

kostas92

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
άλπεις
Καλησπερα σε ολους,
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας για το ταξιδι που οργανωνω..
Το θεμα του ταξιδιου μου ειναι οι χιονισμενες αλπεις, σκεφτομαι για αρχες μαρτιου 6 διανυκτερευσεις και ενοικιαση αυτοκινητου απο το μιλανο..
αναλυτικοτερα.. σκεφτομαι φευγοντας απο το μιλανο να ακολουθησω τη διαδρομη κομο λουγκανο.. με πιθανη διανυκτερευση στο λουγκανο.. επειτα να κατευθεινθώ προς chur (στην ελβετια θα ηθελα να δω το St moritz.. ή αν αξιζει να παρω απο καπου καποιο τρενο οπως το glacier express για μια μονοημερη) επειτα θα κατευθυνθω προς Innsburg και απο εκει θα κατηφορισω.. προς bolzano και παλι μιλανο...
θα ηθελα να μου προτεινετε μερη για διανυκτευρευσεις που συμβαδιζουν σε γενικες γραμμες με τη διαδρομη που θα ακολουθησω.. ακομα καποια συγκεκριμενη διαδρομη τρενου που αξιζει τα λεφτα της για μονοημερη.. καθως και καποια μερη ή χιονοδρομικα must see κοντα στη διαδρομη που θα ακολουθησω..
ευχαριστω εκ των προτερων!!
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Από Chur προς Saint Moritz έχει φοβερή διαδρομή την οποία μπορείς να εναλλάξεις. Και εννοώ ότι μπορείς να πας στο Saint Moritz μονοήμερη και πηγαίνοντας να περάσεις από via mala και στην επιστροφή από albula pass Αν το δεις στον χάρτη κάνεις ένα μικρό κύκλο αλλά αξίζει τον κόπο. Το Βolzano σου δίνει τη δυνατότητα να βολτάρεις στους Δολομίτες. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι στις Άλπεις πιο όμορφα είναι τα χωριά παρά οι πόλεις, και για διαμονή το ίδιο.
Αναφορικά με τις Άλπεις θα βρεις στο forum πάρα πολλές πληροφορίες, αν κάνεις μια αναζήτηση. Νομίζω θα σου λυθούν όλες οι απορίες. καλά να περάσεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.641
Μέλη
39.255
Νεότερο μέλος
Katerina Arno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom