Πως σας φαίνεται αυτό το ξενοδοχείο στο Παρίσι από θέμα περιοχής και χρημάτων.
Για 5 διανυκτερευσεις 470 ευρώ
Booking.com: H
Για 5 διανυκτερευσεις 470 ευρώ
Νομίζω το ερώτημα έχει αξία μόνο αν κάποιο μέλος έχει μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.Πως σας φαίνεται αυτό το ξενοδοχείο στο Παρίσι από θέμα περιοχής και χρημάτων. Για 5 διανυκτερευσεις 470 ευρώ
Νομίζω το ερώτημα έχει αξία μόνο αν κάποιο μέλος έχει μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Προσωπικά όταν πρόκειται να κλείσω ένα ξενοδοχείο και δεν έχω συστάσεις:
διαβάζω προσεκτικά τις αξιολογήσεις του κοινού και το ότι το συγκεκριμένο έχει μόλις 6.7 δεν είναι και ότι καλύτερο. Μετά κάνω αναζήτηση μέσω του διαδικτύου να βρώ και αξιολόγηση στο tripadvisor.
Δεν λέω ότι επαφίεμαι απόλυτα στη γνώμη του οποιοδήποτε δύστροπου ή ενθουσιώδη τουρίστα, αλλά μέσα από τα γραφόμενα προσπαθώ να δω αν τουλάχιστον έχει value for money.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου
Πρόσεξε μόνο αυτό που είδα να γράφουν περί φασαρίας αν είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στους θορύβους
σε ποια περιοχη ειναι?Montparnasse?Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, και θα σου πρότεινα να δεις κι αυτό. Πρόσφατα ανακαινισμένο, με μεγάλα δωμάτια, σε συγκοινωνιακό κόμβο, και σε μία πάρα πολύ ζωντανή, αλλά όχι τελείως κεντρική, περιοχή του Παρισιού. Το otel.com το δίνει περίπου 100ευρώ με πρωινό.
Compare Hotel Prices - Best Hotel Deals Guaranteed
Ναι 1-9 είναι το πιο κέντρο του Παρισιού, αλλά κι εκεί που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι σχετικά κεντρικά, και πάνω σε συγκοινωνιακό κόμβο, με πολλές γραμμές του μετρό. Η περιοχή είναι πολύ καλή, με αρκετό κόσμο το βράδυ, και με πολύ καλά εστιατόρια. Εάν δε βρίσκεις κάτι πολλύ αξιόλογο στο κέντρο κέντρο, τότε το Montparnasse είναι μια καλή εναλλακτική, δεδομένου ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην boulevard Montparnasse, και όχι προς τον περιφερειακό.σχεδον ολοι λενε για ζωνες 1-9 ετσι? αυτη η περιοχη montparnasse δεν ειναι στις 1-9 αλλά εμενα μου φαινεται καλή και με καλα ξενοδοχειακια...ουτως η αλλως θα βγαλουμε την paris visite ετσι? πειραζει να μην ειμαι στο κεντρο? εγω ειπα κεντρο γιατι δε θελω να κανω και μιση ωρα να φτασω κεντρο αμα ειμαι μακρια...