romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλησπέρα κι απο μένα.Αν σου αρεσουν πραγματικά τα ταξίδια ναι φυσικά και αξίζει να πας μόνος,το ιδανικό θα ηταν βέβαια ναχεις μια καλή παρέα ,αλλα ακριβως για τους λογους που ανέφερες....δυσκολο ,οποτε γιατι να στερείς απο τον εαυτο σου μια περιπετεια περιμένοντας ποτε θα ...φανεί η παρέα;Από προσωπική μου εμπειρία τα καλύτερα ταξίδια ,περιπλανήσεις,κλπ ταχω κάνει σχεδόν μόνη.Πολλά μέσω πρακτορείου δηλ με γκρουπ απλά και μονο για λογους ...ασφάλειας /ισως χαζομάρα αλλα λεω μην τυχει κάτι απροοπτο ναχω καποιον υπευθυνο να με βοηθήσει/,απο κει και πέρα ομως κανω παντα το δικο μου πρόγραμμα και δεν ακολουθω τά συμβατικά και μάλλον απο δω και πέρα θα το εξελίξω στο τελείως ανεξάρτητο ,απότι βλέπω κι εγω εδω πολλοι και μαλιστα γυναίκες /δεδομενου οτι για μας ε πως να το κανουμε είναι λιγο πιο παρακινδυνευμένο/,πηγαινουν μόνες....Βρηκα λοιπον χρονο βρηκα και χρηματα και ειμαι ετοιμη...μμμμ καλη παρεα ομως???
Γεια σου και από μένα! αν και εγώ ειμαι νέος στο φόρουμ ! θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα λες αλλά ακόμα πιο πολύ με το θέμα της παρέας! Δεν ακολουθη κανείς συνήθως ! ή δεν συμπιπτουν οι καταστασεις!
Εξωτερικό δεν έχω πάει και θα ήθελα πολύ ένα τέτοιο ταξίδι, μόνος αξίζει να πας ?