21 Απριλίου 2009 #1 G gioyli New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι india Ταξίδι-Όνειρο νοτια αμερική γεια σας λατρευω τα ταξιδια σε δυσκολους προορισμους και εχω την τιμη να εχω γνωρισει τα περοσσοτερα μερη της Ελλαδας ακομα και των νησιων μας
γεια σας λατρευω τα ταξιδια σε δυσκολους προορισμους και εχω την τιμη να εχω γνωρισει τα περοσσοτερα μερη της Ελλαδας ακομα και των νησιων μας
21 Απριλίου 2009 #2 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 Καλως ορισες! Λοιπον θα περιμενουμε να διαβασουμε καποια ιστορια σου απο τους δυσκολους προορισμους που εχεις επισκεφτει!
Καλως ορισες! Λοιπον θα περιμενουμε να διαβασουμε καποια ιστορια σου απο τους δυσκολους προορισμους που εχεις επισκεφτει!
21 Απριλίου 2009 #3 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom και οχι μονο!ειδα υεμενη,νεπαλ...εχεις πολλα να μας αφηγηθεις!καλωσορισες λοιπον, και με το καλο περιμενουμε τις εμπειριες σου!
και οχι μονο!ειδα υεμενη,νεπαλ...εχεις πολλα να μας αφηγηθεις!καλωσορισες λοιπον, και με το καλο περιμενουμε τις εμπειριες σου!
21 Απριλίου 2009 #4 varioAthens Member Μηνύματα 6.097 Likes 10.759 Και από μέρη εκτός Ελλάδας, όμως, δεν πας πίσω..... Περιμένουμε να μας πείς ιστορίες από τα ταξίδια σου!!!
Και από μέρη εκτός Ελλάδας, όμως, δεν πας πίσω..... Περιμένουμε να μας πείς ιστορίες από τα ταξίδια σου!!!
21 Απριλίου 2009 #5 ioanna.gkan Member Μηνύματα 459 Likes 65 Επόμενο Ταξίδι Ευρώπη αλλά που,,, Ταξίδι-Όνειρο Παταγωνια Hellooooooooooooooooo!
21 Απριλίου 2009 #6 Rosa Member Μηνύματα 1.635 Likes 1.966 Ταξίδι-Όνειρο Trobriand Islands... Καλώς όρισες!!! Μια ψήφο σε ταξιδιωτική διήγηση για Υεμένη, παρακαλώ!!!
22 Απριλίου 2009 #7 Leftris B Member Μηνύματα 1.822 Likes 1.198 Επόμενο Ταξίδι τοσκάνη Ταξίδι-Όνειρο japan wellcome Γκιούλχ η μήπως Γιούλη?