• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

νεο μελος

ΤΖΟΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
χαιρετω κι εγω την ανησυχη παρεα! εχω χρησιμοποιησει τη σελιδα για πληροφοριες αρκετες φορες στο παρελθον και αποφασισα να μην παραμεινω πια μονο αναγνωστης αλλα να μοιραστω κ τις δικες μου εμπειριες μαζι σας. βεβαια εδω και καιρο προσπαθω να αποκρυπτογραφησω το σαιτ σας (μας πλεον) αλλα παντα ειχα προβλημα με την ταχυτητα. οι σελιδες σας ανοιγουν παρα πολυ αργα. ετσι εγκατελειπα την προσπαθεια. σημερα ομως τα καταφερα και να 'μαι.
ερωτευμενος με τα ταξιδια, αν κ το εξωτερικο το ανακαλυψα αργα. εδω κ μια επταετια ταξιδευω καθε χρονο στην ευρωπη (την προτιμω). ταξιδευω χωρις γκρουπ κ οργανωνομαι μονος μηνες πριν. μου αρεσει η εναλλαγη των τοπιων κ δε βαλτωνω σε μια πολη. οδηγαω με τις ωρες, γυριζω απο το ενα μερος στο αλλο ακομη κ με εναλλαγες αεροπλανων. ιταλια, ελβετια, αυστρια, γερμανια (αρκετες φορες), αυστρια, παρισι, πραγα, βαρκελωνη, βαλενθια,λονδινο, εδιμβουργο κ.α. αλλα παντα σου μενουν πολλα μερη που δεν τα προλαβες.
ευχομαι να ειμαστε ολοι γεροι, να μπορουμε να διαθετουμε αυτα τα ελαχιστα χρηματα για τις αναζωογονητικες δραπετευσεις μας και να μοιραζομαστε τις παραστασεις μας. φτανει, σας κουρασα!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλώς ήρθες jon jon ..και εγώ τρελαίνομαι για ευρώπη αλλα όλο προς ασία μου βγαίνει..:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου Τζονυ.Δεν πιστευω να εισαι η μετενσαρκωση του μεγιστου JohnPro?

ΤΖΟΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
δεν τον ξερω τον johnpro, αλλα ελπιζω να τον ξεπερασω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom