• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

νεο μελος

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
γεια σας παιδια.ειπα και εγω να γινω κομματι του forum σας.ειμαι 23 τελειωνω φετος το πολυτεχνειο και εχω ταξιδεψει σε 16 χωρες οπως μου βγαζει ο χαρτης σας.καθοτι τα ταξιδια ειναι το χαμπυ μου ελπιζω να μοιραστω με εσας τις εμπειριες μου και εσεις τις δικες σας με μενα.σε καμια 10αρια μερες ομως γιατι εχουμε και ενα πολυτεχνειο να τελειωσουμε. :p

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς ήρθες!αρκετά ταξίδια για το νεαρό της ηλικίας σου!μπράβο,εύχομαι να συνεχίσεις με τό ίδιο πάθος και να γυρίσεις όλο τον κόσμο!

Υ.Γ:το ψευδώνυμο το πήρες από την ομώνυμη καταπληκτική ταινία;

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλώς ήρθες!αρκετά ταξίδια για το νεαρό της ηλικίας σου!μπράβο,εύχομαι να συνεχίσεις με τό ίδιο πάθος και να γυρίσεις όλο τον κόσμο!

Υ.Γ:το ψευδώνυμο το πήρες από την ομώνυμη καταπληκτική ταινία;
ευχαριστω.γυρω στα 10 χρονια με πηραν.με καποιες στασεις βεβαια.ναι απο την ταινια.μολις την ειδα αλλαξα το υιοθετησα. :p αντε ερχεται και το παρισι το μαρτη.αν και γαλλια εχω παει στη λιμνη λεμαν και νικαια καννες. :p

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλώστον. Πόπω τι μου θύμισες τώρα, πάνε πολλά χρόνια που έδινα θεωρία δικτύων.... Κλείσε αμέσως το Internet και στρώσου στο διάβασμα, δεν έχει αστεία με τέτοια μαθήματα!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
γεια σας παιδια.ειπα και εγω να γινω κομματι του forum σας.ειμαι 23 τελειωνω φετος το πολυτεχνειο και εχω ταξιδεψει σε 16 χωρες οπως μου βγαζει ο χαρτης σας.καθοτι τα ταξιδια ειναι το χαμπυ μου ελπιζω να μοιραστω με εσας τις εμπειριες μου και εσεις τις δικες σας με μενα.σε καμια 10αρια μερες ομως γιατι εχουμε και ενα πολυτεχνειο να τελειωσουμε. :p
Καλως ηρθες στο φορουμ και καλη παραμονη να εχεις....περιμενουμε τις ιστοριες σου.....:welcome:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom