• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νεο μελοοοοοος

katrin

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΛΒΕΤΙΑ
καλως σας βρηκα παιδια .ενα ταξιδι για ελβετια ειναι ο λογος που μπηκα εδω.τωρα παω για δουλεια (σηδερωμα σκουπισμα κλπ.) λογο ρεπο!!!!!.θα τα πουμε το απογευμα ευχαριστω:clap::clap::clap::clap:

XRISTOS71

Member
καλως σας βρηκα παιδια .ενα ταξιδι για ελβετια ειναι ο λογος που μπηκα εδω.τωρα παω για δουλεια (σηδερωμα σκουπισμα κλπ.) λογο ρεπο!!!!!.θα τα πουμε το απογευμα ευχαριστω:clap::clap::clap::clap:
μόλις τελειώσεις με τίς δουλειές σου εδώ θα είμαστε .....χτύπα κάποιος θα ανοίξει

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τι έγινε άλλαξε η επιτροπή καλοσωρίσματος? κι εγώ θέλω! καλώς ήλθες κι από μένα, εγώ ελβετία δεν έχω πάει αλλά μπορώ να σου πω ότι θες! (+1):D

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλώς ήλθες katrin!!!Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ρεπό κι επιτέλους μας βρήκες!!!
Δεν έχω πάει Ελβετία αλλα θα το ήθελα πολύ!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
:welcome2:!!!!!!!!!!!!!
εγω απο ελβετια, εχω παει μονο γενευη!ο,τι θες, εδω ειμαστε εμεις!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
γειά σου katrin! εδώ είμαστε και στα ρεπό και στις αργίες και όποτε θέλεις ...πρόσεξε γιατί αν μπείς εδώ κινδυνεύεις ..εγώ ήδη έχω αρχίσει πρόγραμμα απεξάρτησης.ο γιατρός μου λέει οτι η περίπτωσή μου ειναι δύσκολη!!! τι να κάνω το παλεύω!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
sapienza
αυτό πού κολλάει τώρα με τήν katrin και το ρεπό τής

Σκέφτομαι σε κανένα απο τα ρεπό μου να πεταχτώ κι εγώ μια βόλτα!!!
Κι επειδή δεν ξέρω τί παίζει με τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία τους λέω να πάρω μαζί
ένα αερόθερμο...

XRISTOS71

Member
Σκέφτομαι σε κανένα απο τα ρεπό μου να πεταχτώ κι εγώ μια βόλτα!!!
Κι επειδή δεν ξέρω τί παίζει με τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία τους λέω να πάρω μαζί
ένα αερόθερμο...

συγνώμη για να καταλάβω τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία τής Ελβετίας έχουν πρόβλημα και αυτά σάν του Βερολίνου ......αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό είναι παγκόσμια συνομωσία :rolleyes:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
συγνώμη για να καταλάβω τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία τής Ελβετίας έχουν πρόβλημα και αυτά σάν του Βερολίνου ......αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό είναι παγκόσμια συνομωσία :rolleyes:
Ακριβώς, σωστά τα λες. Με προκήρυξη της στην Εφημερίδα "Die Welt" η οργάνωση "Σέχτα των Χαλασμένων Κλιματιστικών" και ο ηγέτης της Mr Freeze ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για τα χτυπήματα. Δήλωσε μάλιστα ότι αποτελεί τμήμα ενός οργανωμένου σχεδίου που στοχεύει σε ολόκληρη την ευρώπη. Τα βόρεια κλιματιστικά δεν θα λειτουργούν, ενώ τα νότια θα βγάζουν μόνο ζεστό. Οι στοχευμένες προσπάθειες της Ιντερπολ δεν έχουν καρποφορήσει ως τώρα! :haha:

katrin

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΛΒΕΤΙΑ
Παιδια για .Μετα απο μια δησκολη μερα (αναθεμα το ρεπο) ηρθε η ωρα για χαλαρωτικη κουβεντουλα.Εχω μια προταση για εκδρομη στην Ελβετια οδικος αυτο που ψαχνω πρωτα απο ολα ειναι να υπολογισω τα χιλιομετρα απο Ανκονα -Πεζαρο(sassocorvaro)
Πεζαρο-Φλωρεντια
Φλωρεντια-Ελβετια (aarau)και επιστροφη απο Ελβετια-Βενετια.Αν καπιοσ μπορει ας με βοηθησει!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom