• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νεα στην παρεα κ στον κοσμο

anastasialem

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη-Βενετία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη
γεια σας! μολις διαπιστωσα ποσο μικροι ειμαστε μπροστα στον παγκοσμιο χαρτη και σε ποσες χωρες θελω να παω ακομη!εχω καλυψει μονο το 3% του κοσμου και υποσχομαι οτι μεσα σε 3 χρονια θα το εχω καλυψει το 10% τουλαχιστον!:haha:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Καλώς ήρθες, σου το εύχομαι το 10άρι αλλά θες καμιά 20αριά χώρες σύνολο για να το πετύχεις, έτσι? όρμα λοιπόν

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλώς ήρθες! Εύχομαι να καλύψεις σύντομα πολύ περισσότερο από το 10%!!! Καλά ταξίδια λοιπόν!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
γεια σας! μολις διαπιστωσα ποσο μικροι ειμαστε μπροστα στον παγκοσμιο χαρτη και σε ποσες χωρες θελω να παω ακομη!εχω καλυψει μονο το 3% του κοσμου και υποσχομαι οτι μεσα σε 3 χρονια θα το εχω καλυψει το 10% τουλαχιστον!:haha:
Με την ορμή και τον ενθουσιασμό που διακρίνω στα γραφόμενα σου ,είμαι βέβαιος ότι θα υπερκαλύψεις τον "στόχο"σου .:clap::clap::clap:
Βούρ στον πατσά λοιπόν και εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθείσουμε ο καθένας με τις γνώσεις και πληροφορίες που μπορεί να σου προσφέρει.:D:D:D

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες και μήν ξεχνάς την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου πρώτ'απ'όλα! Το 10% σε 3 χρόνια, στο εύχομαι ολόψυχα!!

varioAthens

Member
Ελπίζω να τηρείς τις υποσχέσεις σου! Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να πραγματοποιήσεις το όνειρο-στόχο σου :)!
Καλωσόρισες στο travelstories!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:welcome:Καλώς όρισες Αναστασία και σου εύχομαι ανεξάρτητα από πόσο % καλύψεις να χαρείς την κάθε στιγμή των ταξιδιών που θα κάνεις.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Ε, μη σε πιάνει και άγχος...Να είσαι γερή και σιγά σιγά θα τον γυρίσεις τον κόσμο:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom