• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νεα κι εγώ.......καλως σας βρήκα!

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ και μάλιστα σε κάποια ταξίδια βοηθήθηκα αφάνταστα.
Ξεκινήσαμε τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια που μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά μας και μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα. Είμαστε όμως, χρόοοονια ταξιδευτές του μυαλού. Γι'αυτό και σας διαβάζω μετα μανίας:)
Το ταίρι μου και τα παιδιά μας, στοχεύουμε και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε όσα περισσότερα ταξίδια μπορούμε, αν και οι προδιαγραφές δεν είναι ευοίωνες για το εξωτερικό τουλάχιστον (βλ. σχολεία, περιορισμένες άδειες, υποχρεώσεις κλπ.). Θα το παλεύουμε σθεναρώς;). Στην Ελλάδα πάλι, ταξιδεύουμε πολύ και με κάθε ευκαιρία, έστω και σε κοντινούς προορισμούς αυθημερόν. Τα παιδάκια μας εδώ, μας "ακολουθούν" από ημερών. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας...
Καλώς σας βρήκα και πάλι

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθε.....!!!! Καλα ταξιδια να εχεις και εσυ και η οικογενεια σου

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες! Και καλα ταξιδια να εχεις ειτε σε μακρινους ειτε σε κοντινους προορισμους.

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις μιας και εγω καπως έτσι το βλέπω. ειμαι και εγω πολύ καινούργια στην παρέα αλλά νομίζω οτι βρήκα επιτέλους κάποιους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. καλά ταξίδια λοιπόν και καλώς ήρθες!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες! Το παν είναι να το θές, απο κεί και πέρα, θα πάς παντού κάποια στιγμή!!!

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Eυχαριστώ πολύ πολύ όλους σας
Αντεύχομαι!

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Αγαπητή Dreamer και εμεις μια απο τα ιδια είμαστε! Προσπαθούμε σε καθε ευκαιρία που μας δινεται να γνωρίσουμε οσο γίνεται και περισσότερα μέρη στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.Απο τη στιγμή που γνώρισα αυτό το forum μας εχει πιασει μια μανία να ταξιδεύουμε όλο και περισσότερο.Πρέπει όμως να εισηγηθούμε και στις εργασίες μας περισσότερες μέρες αδειας (25 μέρες είναι πολύ λίγες)!
Καλώς όρισες και καλα ταξιδια σε όλους μας!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom