• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νέο μέλος (κανίβαλος)

kanivalos

Member
Καλησπέρα κι από μένα!

Λίγα λόγια για μένα λοιπόν...
Θεωρώ τα ταξίδια έναν από τους μεγαλύτερους πλούτους, και νιώθω υπέροχα όταν ταξιδεύω. Σ'αυτό φταίνε κυρίως οι γονείς μου που από μικρό με τραβολογούσαν από δω κι από κει, συνήθως με το ζόρι. Όσο μεγάλωσα έφτασα να τα εκτιμώ, και όταν άρχισαν τα ταξίδια με παρέες, τότε εκεί απογειώθηκε το πράμα.

Ο λόγος που "έπεσα" πάνω στο site σας, ήταν γιατί άρχισα να ψάχνω στο internet ενδελεχώς για οτιδήποτε αφορά ταξίδια, απόψεις, εμπειρίες, συμβουλές(πράγμα που δεν έκανα τόσο έντονα παλιότερα), κυρίως γιατί ετοιμάζομαι να ξεκινήσω ένα μεγάλο ταξίδι δεκαοκτώ μηνών, γυρίζοντας τον κόσμο, και να επισκευτώ μέρη που μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό μέσα στα χρόνια. Πλέον έχω σταματήσει την δουλειά μου, και αφιερώνω όλο μου το χρόνο στο διάβασμα και την προετοιμασία.

Θα ήθελα να κάνω πολλές ερωτήσεις σε πολύ κόσμο που παρακολουθώ στο φόρουμ, αλλά υπάρχει ο περιορισμός των 20 posts, (απόλυτα σεβαστό).
Ιδιαίτερες κατευθύνσεις ψάχνω για την Αφρική. Αν κάποια καλή καρδιά έχει χρόνο να χάσει θα εκτιμούσα ιδιαίτερα λίγη βοήθεια.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε.
Να'στε όλοι καλά και με μια δόση τρέλας!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!
Τελικά για αυτούς που αρέσουν τα ταξίδια, βλέπω ότι η ανεργία έφερε και ένα θετικό (τι να κάνουμε, υπάρχει που υπάρχει, ας βρούμε και κάτι θετικό), ότι πολλοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν μακροχρόνια ταξίδια.

Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, ζηλεύω όσους μπορούν να το κάνουν, απ'την άλλη βέβια, δε θα'θελα και να χάσω τη δουλειά μου.

Καλή συνέχεια και καλή προετοιμασία!!!

:welcome2:

kanivalos

Member
Σ'ευχαριστώ φίλε μου!

Είναι μεγάλο ρίσκο από αυτή την άποψη, αλλά μικρός είμαι ακόμη... Δεν έχω καμιά άγκυρα να με κρατά, ούτε κοπέλα, ούτε παιδιά, ούτε σπίτια (μένω με γονείς) οπότε φεύγω και ότι θέλει ας προκύψει. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βρω κάτι καλό έξω και να εξελιχθεί σε "ταξίδι διαρκείας".

Πολύ ωραίο και το μότο σου από κάτω χαχα. Η πλάκα είναι ότι το "project" μου το είχα ονομάσει Phileas Fogg. Αλλά έχεις δίκιο. Είναι ανεπαρκές. Γιατί ο τύπος βιαζόταν να τρέξει από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς πραγματικά να απολαύσει το ταξίδι και να αφουγκραστεί τα μέρη απ'όπου πέρασε.

_antonis_

Member
Σ'ευχαριστώ φίλε μου!

Είναι μεγάλο ρίσκο από αυτή την άποψη, αλλά μικρός είμαι ακόμη... Δεν έχω καμιά άγκυρα να με κρατά, ούτε κοπέλα, ούτε παιδιά, ούτε σπίτια (μένω με γονείς) οπότε φεύγω και ότι θέλει ας προκύψει. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βρω κάτι καλό έξω και να εξελιχθεί σε "ταξίδι διαρκείας".

Πολύ ωραίο και το μότο σου από κάτω χαχα. Η πλάκα είναι ότι το "project" μου το είχα ονομάσει Phileas Fogg. Αλλά έχεις δίκιο. Είναι ανεπαρκές. Γιατί ο τύπος βιαζόταν να τρέξει από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς πραγματικά να απολαύσει το ταξίδι και να αφουγκραστεί τα μέρη απ'όπου πέρασε.
Πολύ καλά κάνεις. Προ ημερών έλεγα σε παρέα ότι αν δεν είχα δουλειά τώρα, θα γυρνούσα 1-2 χρόνια και μετά θα ψαχνόμουν!

Όσο για την υπογραφή μου, ναι, αυτό ήταν το σκεπτικό μου... Για σένα ιδίως που θα το κάνεις συνεχές, είναι κρίμα να υποτιμήσεις τόσο το ταξίδι σου. Ξεκίνα σκέψου άλλο όνομα για το πρότσεκτ σου ;)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Έχεις ηδη παει σε αρκετά μέρη κανίβαλε :haha: Μου αρέσει το νικ , χρησιμοποιώ πολύ αυτή τη λέξη..
Από Μεξικό και κάτω είναι ασπρος ο χάρτης..υποθέτω οτι άφησες τα καλύτερα για το τέλος ε?
Βάλε μπρος το σχέδιο σου και αν τυχόν μπει κάποιος εμπόδιο στο ταξίδι σου ξέρεις εσύ...φάτον ζωντανό :bleh:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κανίβαλε καλώς όρισες. Κάτι σκαμπάζουμε από Αφρική, ρώτα κάτι συγκεκριμένο και βλέπουμε ποιος μππορεί να απαντήσει τι. Φαντάζομαι τις ιστορίες τις έχεις διαβάσει, είναι αρκετά τακτοποιημένες.

kanivalos

Member
renata said:
ε που αλλου θα κατευθυνεσαι εσυ!!
Χαχαχαχα!

go2dbeach ξεκινάω ένα "pre drinking" μέσα από ευρώπη για ένα μήνα, :D και μετά φεύγω κατ'ευθείαν για αργεντινή, ώστε να αρχίσω να ανεβαίνω προς τα πάνω. Έχω την αίσθηση ότι η λατινική αμερική θα είναι από τα φαβορί του ταξιδιού αν και δεν θέλω να προκαταβάλω καταστάσεις.

Yorgos ήλπιζα ότι θα ήσουν από τα άτομα που θα μου απαντούσαν, επειδή ακριβώς έχω διαβάσει κάποιες από τις ιστορίες σου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω ιστορίες, βιβλία και να βλέπω travel channel όσο αυτό είναι δυνατόν, παρόλο που είναι εκπληκτικά δελεαστικό ορισμένες φορές, κυρίως για δυο λόγους. Ένα γιατί φοβάμαι ότι θα μου δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες που ενδέχεται τελικά να μην το απολαύσω αρκετά εξαιτίας τους.
Και δεύτερον ότι δεν θέλω να γνωρίζω από πριν τί πάω να δω. "Α, αυτό είναι το καπαλί τσαρσί, όπως ακριβώς το είδα στην εκπομπή." Θέλω όσο το δυνατόν γίνεται, αυτά που θα δω να ειναι αυθόρμητα και εντελώς καινούργια. Να μην είμαι προετοιμασμένος. Καποιος καπου κάποτε είχε μιλήσει για "επαληθευτικό τουρισμό". ΜΕ νιώθεις;
Θα κάνω την έρευνά μου φυσικά αλλά θέλω να αφήνω ένα καλό κομμάτι για εκπλήξεις. Προτιμώ να μη διαβάζω ιστορίες. Προτιμώ να τις ζω, σε βαθμό που δε θα μπέξω σε μπελάδες φυσικά :haha: (ωραίες οι ιστορίες πάντως)

Χώρες που σκεφτόμουν είναι σενεγάλη, ζάμπια, ζιμπαμπουε, μοζαμβίκη, μαδαγασκάρη, μαρόκκο, νότια αφρική (τα λέω λίγο συγκεχυμένα), και μαυριτανία την οποία τελικά απέρριψα λόγω επικινδυνότητας, αν και απ'ότι κατάλαβα εσύ πέρασες πολύ καλά. Ίσως και κονγκό μπραζαβίλ.

Αν παιδιά έχετε να προτείνετε κάτι, ή να με αποθαρρύνετε από κάτι, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!

Σας αγαπώ όλους

_antonis_

Member
Αν θελήσεις να πας Ζιμπάμπουε,έχω πάει,θα σε βοηθήσω όσο μπορώ.
Νότια Αφρική,έχω πάει εγώ,αλλά κ πολλοί άλλοι,εύκολα θα βρεις πληροφορίες.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα ήθελα να κάνω πολλές ερωτήσεις σε πολύ κόσμο που παρακολουθώ στο φόρουμ, αλλά υπάρχει ο περιορισμός των 20 posts, (απόλυτα σεβαστό).
Και γιατί να μην τις κάνεις δημόσια, όπου δεν υπάρχει και κανένας περιορισμός, και μπορεί να επωφεληθεί και κάποιος επόμενος?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom