για γκρουπ εχω βρει για 5-6 μερεσ γυρω στα 500-600 ευρώ μια μεση τιμη αλλα χωρίσ μουσεία κ χωρίσ φόρουσ αεροδρομίων αλλα σε 5* ξενοδοχείο...(αλλα τι να το κανεισ μωρε για να δεισ πασ οχι για να κοιμηθείς...-χαχαχα)
Δηλαδή μαζί με τους φόρους πάμε στα 635-735. Μου φαίνεται εξαιρετικά καλή η τιμή και σε 5στερο κιόλας. Αν ήμουν στη θέση σου, θα το επέλεγα μόνο εφόσον το ξενοδοχείο είναι στο Παρίσι κάτω (μην είναι πχ δίπλα στο αεροδρόμιο). Επίσης να πω την αμαρτία μου με τα οργανωμένα ταξίδια από πρακτορεία έχω ένα θέμα επειδή γίνονται ακυρώσεις κι είσαι όλο στην τσίτα και πολύ περισσότερο τώρα που όλα είναι ρευστά.για γκρουπ εχω βρει για 5-6 μερεσ γυρω στα 500-600 ευρώ μια μεση τιμη αλλα χωρίσ μουσεία κ χωρίσ φόρουσ αεροδρομίων αλλα σε 5* ξενοδοχείο...(αλλα τι να το κανεισ μωρε για να δεισ πασ οχι για να κοιμηθείς...-χαχαχα)
Έχω την εντύπωση πως μπορείς να πάρεις την Paris Visite Passγύρω στα 135 ειναι οι φόροι....σαν πρώτη φορα θέλω να παω με γκρούπ αλλα επειδη μ λέτε ότι το παρισι είναι πολυ ευκολο κ τα μέρη στανταρ κ κοντα γιαυτο το σκεφτόμουν για μόνη μ!!! το μόνο που δεν εχω βρει είναι κατι για τισ συγκοινωνίεσ.....δηλ καποιο σχεδιαγραμμα....αν υπάρχουν καρτεσ απεριοριστων....διαδρομών..κλπ ξέρετε?????????
σε ευχαριστωΜόνος σου πρέπει να απαντήσεις στο ερώτημα και ανάλογα με τι θέλεις..
Γενικά δεν αναφέρουμε για πρακτορεία/γραφεία και το πιο θα διαλέξεις εξαρτάται και από τον προορισμό καθώς υπάρχουν και εξειδικευμένα πρακτορεία για ορισμένους προορισμούς.Λίγο ψάξιμο και θα τα βρείς μόνος σου.Πάρε και τα ταξιδιωτικά ένθετα των εφημερίδων και θα βοηθηθείς με τις διαφημίσεις τους.