Γενικά μυκονος τον Σεπτεμβριο!!!

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Γεια σας παιδια.
Καποιος ειδήμων της Μυκόνου ας με βοηθήσει...Θέλω να πάω Μυκονο 01-07 Σεπτεμβρη μετα το γάμο μου(έχω να πάω απο φοιτητής με τα γνωστά τρελα 4ήμερα εδω και 10 χρονια)... Αναζητω να χαλαρώσω, αλλά οχι και να κοψω φλεβες απο την υπερβολική ερημιά... Φοβάμαι αυτο το νησί όμως , μηπως και ξενερωσω λογω του πολύ και του στημένου κόσμου... μοντελίτσες, wannabe ηθοποιοί ,...όχι αυτη η ξαπλώστρα είναι prive, οχι δεν έκανες κράτηση στο τάδε restaurant κλπ, κλπ.... Την πρώτη βδομάδα του σεπτεμβρη που θέλω να πάω, είναι υπερβολικό αυτό το φαινόμενο ή χαλαρώνει λίγο το θέμα και μπορείς να απολαύσεις το νησί που πρέπει να είναι πραγματικά υπέροχο!
Σαν β΄επιλογή έχω τη Σίφνο...
Thanks anyway....:lol:
 

maria30

Member
Μηνύματα
239
Likes
744
Επόμενο Ταξίδι
??????
Με το καλό ο γάμος και πήγαινε καλύτερα αλλού στην Μύκονο θα το σκυλομετανιώσεις και σου το λέει μια πρώην φανατική του νησιού, πήγαινε σχδόν κάθε χρόνο απο το 1993 και μετά και τελευταία πήγα το 2007 και δεν πρόκειται να ξαναπάω ποτέ η απόλυτη ξενέρα..έχει υπεροχα μέρη η Ελλάδα
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καταρχάς, κατά τη γνώμη μου, διάλεξες πολύ καλή περίοδο. Ο κόσμος που αναφέρεις ευδοκιμεί κυρίως μέσα Ιουλίου με τέλη Αυγούστου. Φυσικά και θα υπάρχει wannabe κόσμος- μη νομίσεις όμως ότι στη Σίφνο θα αποφύγεις το wannabe. Απλώς εκεί θα είναι οι στημένοι εναλλακτικοί των Β.Π., όχι οι στημένοι κοσμικοί. Τώρα, αν θες την άποψή μου, και τα δύο νησιά είναι υπέροχα. Εγώ προτιμώ Μύκονο ως τοπία και ως παραλίες (προσωπικό γούστο), αλλά και η Σίφνος είναι εξαιρετική.
Στη Σίφνο θα βρεις μη οργανωμένες παραλίες από άποψη ξαπλώστρας (αν και υπάρχουν μερικές δημοτικής εκμετάλλευσης) γεγονός που θα σ'αρέσει γιατί βασίζεται σε ορθή πολεοδομική αντιμετώπιση και υγιή τουριστική διαχείριση, και όχι απλώς μη-ανάπτυξη.
Από την άλλη, αν θελήσεις πιο "ξεκούραστες" ξάπλες στην παραλία πήγαινε Μύκονο. Γιατί που θα κηνυγάς την πετσετούλα μέσα στους κυκλαδίτικους άερηδες; :)
Πάντως αν αποφασίσεις για Σίφνο δες το Cape Napos, είναι ξενοδοχείο στο Φάρο με το πιο υπέροχο ιδιοκτήτη που φαντάζεσαι.


Ποντάρω όμως στη Μύκονο: θα έχει χαλαρώσει ο κόσμος κάπως αρχές Σεπτέμβρη και θα σου αρέσει. Αν σ'ενοχλεί το attitude απόφυγε μέρη όπως το N'ammos στη Ψαρρού για να μην εκνευριστείς από τα περί κράτησης ξαπλώστρας. Τα παιδιά που το χουν είναι ευγενέστατα, οι σερβιτόροι όμως βασιλικότεροι του βασιλέως.

Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως αλλιώς ευχαρίστως! Καλά να περάσετε!
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
....Αλλά για να συνεχίσω το σχόλιο της Maria30, στη Μύκονο όντως ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα...Αυτό δεν αναιρεί την άποψή μου (να πας), αλλά επειδή δεν είχα προσέξει ότι το θέλεις για γαμήλιο ταξίδι, πες μας ακριβώς τι γούστα έχετε για να σου πούμε αν θα τα καλύψεις.
 

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Eυχαριστώ παιδιά!!!
Ακομα ειμαι σε σκέψεις και δεν εχω κατασταλαξει ..Το βασικό που αναζητώ είναι η χαλάρωση(δεν θα πάω και Δονούσα όμως-δεν την σνομπάρω, προς θεού!!!,έχω πάει Μικρές Κυκλάδες και μου αρέσουν... ) σε ένα νησί με επιλογές που δεν σε '' πιέζει'' να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή μοτίβο( το μπούκωσα τώρα... σιγά μην κάνουμε και phd, για να βρούμε τον αλγόριθμο που θα μου δώσει την λύση:bleh:)....Πχ Αστυπάλαια, Μήλος, Νάξος είναι αγαπημένοι προορισμοί που συνδιάζουν αυτά που θέλω αλλά έχω πάει πολλές φορές....¨οπως επίσης ''battered suitcase'' oi Παξοί !!! Απλά απίστευτα !!!Κάθε χρονιά πάω και το γουστάρω ακόμα πιο πολύ !!!
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ααααχ....μη ξύνεις πληγές! Για Παξούς έψαχνα απελπισμένα (τελευταία στιγμή βεβαίως!) φέτος αλλά δεν υπάρχει τίποτα ούτε για δείγμα. Εσύ που έμενες Παξούς και σ'άρεσε; Μήπως είναι κανένα τηλ που δεν πήρα ακόμα..

Με βάση αυτά που λες, αρχίζω να φοβάμαι που σου πρότεινα Μύκονο. Μπορεί να ξενερώσεις. Ίσως καλύτερα να την επισκεφθείς άλλη φορά και όχι μετά το γάμο σου, μη ρισκάρουμε να σου χαλάσει και η ανάμνηση! Πήγαινε τη γυναίκα σου για Πάσχα φερ'ειπείν, που είναι πανέμορφα! Και λιγότερος κόσμος και πιο "καλός". Δηλαδή πιο καλός=καθόλου Ιταλοί που να φωνάζουν σα χαζοί Ουυυυαααααουυυ Μυυυυυκονοοοοοοοοοοςςςςςςςςς στη διαπασών.

Σίφνος πολύ καλή επιλογή για τα "θέλω" σου. Σαντορίνη δε ξέρω τι παίζει Σεπτέμβρη, το σκέφτηκες ως επιλογή;
 

londonfreak

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Thanks ξανα !!!
Και εγώ για Σίφνο με βλέπω και να κολλάω και κανα 2-3 μερες σέριφο...
Οσο για Παξούς... Είναι όντως πολυ δ'υσκολο να βρεις τελευταιά στιγμή. Το νησί δυστυχώς είναι γεμάτο Ιταλούς τον Αύγουστο αλλά και πάλι δεν το χαλανε καθόλου. Περυσι, είχα μείνει στο Margina residence(2662 0 32631). Πολυ καλό , με απιστευτη θέα στο Γαιο και τη θάλασσα κάτω απο το μπαλκόνι σου, στα 100? τον Αυγουστο, αλλα και αυτο λογικά θα είναι full.Γενικά οι Παξοί έχουν προβλημα με διαμονη...Δοκίμασε τα εξής, δεν ξέρεις : 2662032057, 2662032550,2662032471,6944142753, 2662032434. Απλά δεν θυμάμαι ποια είναι ποια...Κάθε φορά που πάω Παξούς κρατάω και κάποια τηλ. για περιπτωση ανάγκης. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου για την ποιοτητα των δωματίων... Δύσκολα θα βρεις καλα δωματια....
Αν κάτι χρειαστεις , tell me...:cool:
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Δοκίμασα σε κανά δύο από αυτά αλλά και πάλι τζίφος. Φαντάσου ακόμα και το lastminute.com με αντιμετωπίζει ως υπερβολικά last minute για να βρω δωμάτια :) Αλλά επειδή κάτι βρήκα στη Σκόπελο, μεταφέρομαι σε αντίστοιχο μέρος στο φόρουμ για να πάρω γνώμες. Εσύ αποφάσισες;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.691
Μέλη
39.256
Νεότερο μέλος
ntan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom