Καλωσήλθες Υβόννη! Με τέτοια συστατική (φίλη και κουμπάρα της getxo) είσαι πολύ καλοδεχούμενη!
Για πες μας είσαι κι εσύ των ακροβατικών όπως η κουμπάρα σου? Ελεύθερες πτώσεις, πτήσεις κ.λ.π.?
γειά σας παιδιά και πάλι!δυστυχώς χάρτη δεν μπορώ να φτιάξω και παραδέχομαι βέβαια οτι δεν είμαι και η πλέον σχετική με τους υπολογιστές!ασχολούμαι σχετικά λίγο και τον βαριέμαι κάποιες φορές, γι αυτό και ξέρω τα βασικά!τέλος πάντων, αφού χάρτη δεν μπορώ να φτίαξω θα σας πω με αυτόν τον τρόπο τα ταξίδια μου, ή μάλλον μας διότι πάντα έχω μαζί μου εκλεκτή παρέα...
το πρώτο που αξίζει να αναφερώ είναι οτι μέχρι 5 ετών έμενα στο μπαχρέιν της σαουδικής αραβίας!'εκτοτε μένω στην ελλάδα και το πρώτο ταξίδι μου στο εξωτερικό ήταν στην βιέννη-πράγα-βουδαπέστη!τότε κατάλαβα πόσο μου αρέσουν τα ταξίδια και συνειδητοποίησα ότι μάλλον αυτό θα με συνοδεύει για πάντα!ακολούθησαν το ελσίνκι της φιλανδίας,το ταλιν της εστονίας,μάλτα,παρίσι,μπορντώ γαλλίας!το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει είναι στην βενεζουέλα,την οποία γυρίσαμε και αρκετά,άνδεις,καράκας,ζούγκλα και ποταμός ορινόκο,οι καταρράκτες του αγγέλου,κόρο, μέριδα,καραιβική...απίστευτο ταξίδι...και βέβαια στην ισπανία έχω πάει σε πολλές περιοχές λόγω της getwowoman:βαρκελώνη,μαδρίτη,σαλαμάνκα,σαν σεμπαστιάν,βάσκικα χωριά,llanes,gijon,cudijero και βέβαια στο μπιλμπαο ,γνωστό σε όλους σας πλεόν!
αυτά προς το παρόν...υπόσχομαι ότι μετά τις διακοπες θα επιχειρήσω να σας γράψω κάποιοες κατατοπιστικές πληροφορίες για κάποιους προορισμούς.σας χαιρετώ