• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

με Alitalia για Ευρώπη, ΗΠΑ, ΚΑναδά..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
από Αθήνα επεκταθηκε η υπάρχουσα προσφορά για ευρωπαικούς προορισμούς ως Οκτώβριο 2012 (πλην ιούλιο-αυγουστο). ξεχωρίζουν Παρισι- Άμστερνταμ με 150Ε. συνεχίζει, μόνιμα πλέον Ρώμη-Μιλάνο 130Ε.
και για ΝΥ, Καναδα ως 30/4. εξαιρειται το Πάσχα των καθολικών. ισχύει επομένως την περίοδο του ελληνικού Πάσχα. ΝΥ μεσα στο Πάσχα με <500Ε. pas mal..
Προσφορές | Alitalia

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
στα υποψη οτι αυριο εχει δωρακι 13.00-16.00 στο σαιτ..voucher, εκπτωση..

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Μακάρι να ξερα πότε θα γυρίσω να δω την οικογένειά μου, για να μπορούσα να κλείσω.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
alliaks κλεισε εισιτηρια και κανονισε μετα την αδεια συμφωνα με το ταξιδακι σου ;)

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
alliaks κλεισε εισιτηρια και κανονισε μετα την αδεια συμφωνα με το ταξιδακι σου ;)
Μακάρι να γινόταν! Δυστυχώς δε δουλεύω στο ελληνικό δημόσιο, να παίρνω άδεια όποτε θέλω. Πρέπει να συμβουλευτώ με την εταιρεία πρώτα...:haha: Θα το κάνω όμως, αν και όταν ακούω Αλιτάλια με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Θα αλυσσοδεθώ στη βαλίτσα μου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θα το κάνω όμως, αν και όταν ακούω Αλιτάλια με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό.
όταν σου περάσει πάντως, αν χρειαστεί, θα μιλήσεις ελληνικά με το κέντρο στην Αθήνα. όχι σπαστά αγγλικά με κάποιο προάστιο της Βομβαης..:haha::haha:

The toll-free number was for a call centre in India, which Air Canada hired seven years ago, to handle customer calls about lost bags.
Air Canada leaves baggage behind intentionally - British Columbia - CBC News

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
όταν σου περάσει πάντως, αν χρειαστεί, θα μιλήσεις ελληνικά με το κέντρο στην Αθήνα. όχι σπαστά αγγλικά με κάποιο προάστιο της Βομβαης..:haha::haha:

The toll-free number was for a call centre in India, which Air Canada hired seven years ago, to handle customer calls about lost bags.
Air Canada leaves baggage behind intentionally - British Columbia - CBC News
Τα κακά της Κοινοπολιτείας.
Εν πάση περιπτώσει, τα αγγλικά μου είναι άπταιστα και καταλαβαίνω όλες τις "διαλέκτους".
Εν τέλει, ποιος μίλησε για Air Canada; Αθήνα με KLM με ενδιάμεση στάση για 2-3 μέρες στο Άμστερνταμ σκεφτόμουν πριν λίγο καιρό. :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα