• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

με τρενο για σουηδια;

akiriazides

New Member
Επόμενο Ταξίδι
στοκχολμη
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια
θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν μπορεις να πας με τρενο απο ελλαδα στην σουηδια ;
αν ναι που μπορω να βρω δρομολογια και τιμες;

Manos

Member
Μα γιατί θέλεις να φας 50+ ώρες σε ένα τραίνο;

Αν επιμένεις, πάτα στο πιο κάτω link
Route Planner
Διάλεξε ημερομηνία και μέσο και πάτα το search

Δεν αναφέρεις ημερομηνία, αλλά με αεροπλάνο πας πολύ φτηνά αν σε ενδιαφέρει.

Attachments

akiriazides

New Member
Επόμενο Ταξίδι
στοκχολμη
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια
οσο και να εψαξα για αεροπλανο δεν βρηκα κατι φτηνο(δεν τα πολυξερω ειναι η αληθεια)
οι ημερομηνιες ειναι απο 1/8 εως 15/8 και ειμαστε 2 ενηλικες και δυο παιδια 9 και 6 ετων!
το τρενο το σκεφτηκα λογω οτι θα μπορεσουμε να δουμε πολλα μερη !!!

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
καλα κανεις και θες να πας με τρενο.ειδικα αν εχεις χρονο.απο ελλαδα δε ξερω να σου προτεινω κατι.ομως ενα πραγμα που εκανα εγω με τρενο και αξιζει πραγματικα ειναι το εξης : απο lund θα πας με τρενο στο helsingborg και με πλοιο απεναντι στο helsingor στη δανια.απο εκεί με λεωφορείο στην κοπεγχάγη.μενεις ενα βράδυ και μετά επιστρέφεις.
για όλα αυτά είχα βρει ένα εισιτήριο περίπου στα 30 ευρώ με το οποίο μπαίνεις σε όλα τα μεταφορικά μέσα.εγώ όταν έφτασα στο helsingor στη δανία δεν πήγα αμέσως κοπεγχάγη. πήρα λεωφορεία και τρένα και πέρασα από μικρά χωριουδάκια με παραμυθένιες λίμνες και κάστρα.
να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ακριβώς που είχα πάρε τα εισιτήρια , αλλά άμα πας στο Lund (φοιτητούπολη με αρκετά καλή ζωή) και ρωτήσεις θα ξέρουν. κι εγώ τυχαία πήγαινα, ανέβαινα σε όποιο μέσο μου τη βάραγε, αλλά είχα πάντα στόχο να φτάσω κοπεγχάγη. έτσι κι αλλίως ευρώπη είσαι...με έναν καλό χάρτη δεν πρόκειται να χαθείς.
α!!!και όλο αυτό το τουρ κράτησε μιάμιση μέρα.αν ξεκινήσεις πρωί, βγαίνει μια χαρά.χρόνο να έχει μόνο.αξίζει.
ελπίζω να περάσετε τέλεια
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

japetus

Member
Εχεις δυο μικρα παιδια μαζι σου, γνωμη μου να το ξεχασεις τοσο μεγαλο ταξιδι με τρενο. Θα κουραστουν πάρα πολύ και αυτά αλλά και εσίες. Και θα σου βγει και ακριβοτερα απο αεροπλανο. Μπορεις να τα συνδυασεις ομως αν θελεις

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Υπαρχει επισης η επιλογη να πατε με easyjet εως Βερολινο (εχει συνηθως καλες τιμες για εκει) και απο εκει με τρενο η πουλμαν ως τη Σουηδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα