• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία μετακόμιση στην πράγα

nikos_p28

New Member
καλησπέρα και απο εμένα,εχω πάει αρκετά ταξίδια στην ευρώπη αλλά αυτο που θα κάνω τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο,για αυτο θέλω τα φώτα σας οσες περισσότερες πληροφορίες μαζέψω τοσο καλύτερα θα είναι :xmas_wink:....στο θέμα μας λοιπόν στις αρχές φεβρουαρίου θα πάω στην Πράγα με σκοπό να μείνω τουλάχιστον 2 μήνες,δεν θέλω να πάω σαν τουρίστας(ενταξει θα δω και κάποια αξιοθέατα) θέλω να πάω σαν κάτοικος να μαθω την κουλτούρα τους και αν μου αρέσει να ζήσω εκει οσο αντέχω (οικονομικά)
οι ερωτήσεις μου είναι:
1)να νοικιάσω σπιτι συμφέρει?τα ξενοδοχεια ειναι πολύ ακριβα για τόσες μέρες...και η λύση του χόστελ δεν μου ακούγεται καλη..
2)σε ποια περιοχη θα ήταν προτιμώτερο να μεινω?να εχει αγορα σουπερ μαρκετ να μπορώ ευκολα να βγω για έναν καφε ή ενα ποτό και γενικά να νιώθω ασφάλεια...
3)τι θα πρεπει να προσέχω γενικά?

αν εχει ζήσει κάποιος απο εσάς εκεί αρκετά ώστε να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του και να μου δώσει και κάποιες συμβουλές τον ευχαριστω ήδη προκαταβολικά....
έχω διαβάσει πολλά στο διαδικτυο για την πράγα αλλα θα ήθελα να ακουσω τις εμπειρίες σας και την γνώμη σας για αυτο που θα κάνω..
ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ...Νικος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla