ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
ναί..ναί και εγώ συμφωνώ...κούκλα με τα όλα της!!Ερση εισαι κουκλα quote]
Συμφωνω απολυτως!
ναί..ναί και εγώ συμφωνώ...κούκλα με τα όλα της!!Ερση εισαι κουκλα quote]
Συμφωνω απολυτως!
με τον φωτογράφο έχουμε κοινά γι' αυτό με πρόσεξε έχει βγει η φήμη ότι το προφιτερόλ το φτιάχνω εγώ με τα χεράκια μου (βρε κακό που μας βρήκε)Λευτέρη μήπως έταξες κανα προφιτερόλ στόν φωτογράφο
μέσα σε όλες τίς φωτογραφίες είσαι τι γίνετε ?
συμφωνώ με τους προλαλίσαντες για τήν ομορφιά τής Ερση αλλά υπάρχει ενα αρνητικό ..... είναι φίλη με τόν traveller
Eρσυ σε περιμένουμε και στήν Αθήνα
ναί..ναί και εγώ συμφωνώ...κούκλα με τα όλα της!!
Κι εγώ, κι εγώ συμφωνώ...και γω συμφωνω με την προλαλησασα που συμφωνει με τον προλαλησαντα που συμφωνει με την προλαλησασα που συμφωνει με την προλαλησασα...
Σκιουράκι, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και...ομόρφυνες!αχ μπιζελακι ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο!!!μια χαρα ειναι ,αν σκεφτεις τον φωτισμο που ειχαμε.και εις αλλα με υγεια!
παρεπιπτοντως βγηκαμε ωραια φωτο,αλλα αυτη η ξανθια με τις μπουκλες απο πανω μου τι την ηθελα?
Η αλήθεια είναι οτι χθες δεν ετέθη το θέμα το καπνίσματος... Αυτή την αντιπαράθεση τη γλιτώσαμε. Αν και από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε ο Λευτέρης ήταν αν καπνίζω...Σκιουράκι, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και...ομόρφυνες!
Η ξανθιά είναι του..αντικαπνιστικού...ε?
Σκιουράκι, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και...ομόρφυνες!
Η ξανθιά είναι του..αντικαπνιστικού...ε?
Ευχαριστώ να είστε καλά!Με την συμφωνη γνωμη των συμφορουμιτων η συντροφισσα Ερση χριζεται
Star travelstories 2009!!!