stelios-tsialikhs
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ινδια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΒΙΕΤΝΑΜ

Είμαι είμαι!!σε παρακαλώ να με πας μία βόλτα να ανεμίζουν τα μυαλά μου ε τα μαλλιά μου ήθελα να πω.. κώστα είσαι γαμπρός κελεπούρι![]()
καλα καλε ακομα δεν ηρθες και νυφη θελεις...Είμαι είμαι!!
την νύφη δεν βλέπω όμως και στεναχωριέμαι!!!![]()
Εεεεεεε το "ανήλικους" γιατι το είπες???Οσοι δεν θα ερθετε θα χασετε....
θα κανουμε τον κλειδωνα τον ξερετε...
αχ παιδια αν ειναι σαν την τελευταια συναντηση που δεν φευγαμε ..καμια 5 ωρες κρατησε...μαλλον να βρουμε μαγαζι που να διανυκτερευει.... χαρα για δες και αυτο τι ωρα κλεινουν τα εκαστοτε μαγαζια μη μας διωξουν και εχουμε και ψυχολογικα προβληματα και θα χουμε και αμαχο πληθυσμο πχ τραβελερ και ανηλικους...χιχι
να του φτιάξω εγώ του τζουτζούκου (kostas 123456789) θα δει τον δεσπότη... νομάρχηΤι ακριβως θα κανετε εκει????? Συναντηση η νυφοπαζαρο????
\Αν γινει το δευτερο,LeftrisB παρακαλω πολυ και βαλεις ρολλευ στο μαλλι και πολυ λακ γιατι φυσαει ο Βαρδαρης!!
ααα,, ποντους θα σου προσθεσει βεβαια αν φτιαξεις και ενα προφιτερολ για το οποιο φημες λενε οτι το μαστορευεσαι!!!![]()
να του φτιάξω εγώ του τζουτζούκου (kostas 123456789) θα δει τον δεσπότη... νομάρχημη τα λες όλα τα μυστικά μου ευαγγελία please
Εννοείταιυγ.μπιζελακι σου ειναι ευκολο να αναλαβεις χρεη φωτογραφου??'η να το κανει καποιος αλλος?