• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

λιγα πραγματα για μενα....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Λουλου,καταλαβαίνεις πολύ καλά νομίζω ότι δεν με πείραξε τόσο το..σόι ..όσο το υπονοούμενο περί ταξιδιών και ότι εσύ είσαι η μόνη που ταξιδεύεις ό.που και όσο θέλεις ...ενώ οι υπόλοιποι...
τέλος πάντων,δεν το συνεχίζω,σ ευχαριστώ για την παρέμβαση:)

Αυτό ειναι η αλήθεια.ναι μπορει να ειναι και η μόνη που το κάνει !! αυτό το ξέρω καλά γιατί ειναι η καλύτερη μου φίλη .εσύ τώρα γιατί επιμένεις? γιατί πετάγεσαι,και γιατί πειράζεσαι?
αυτη στο κάτω κάτω δεν δήλωσε ποτέ ούτε τι επαγγέλεται ,οπως και κανένας άλλος εδώ μέσα ...
θέλεις και τα ρέστα τώρα?
τέλος η κουβέντα σε παρακαλώ πολύ.

spore sorry.:cool:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
samion...πολυ μαματο....
ειδικα το μπουμπουνητο.... δενει με τον πολεμικη ατμοσφαιρα του thread...φορεσες το κρανος σου?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Πολύ καλό το βιντεάκι Samion.
Η βροχούλα όμως στη συνέχεια έγινε καταιγίδα:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αυτό ειναι η αλήθεια.ναι μπορει να ειναι και η μόνη που το κάνει !! αυτό το ξέρω καλά γιατί ειναι η καλύτερη μου φίλη .εσύ τώρα γιατί επιμένεις? γιατί πετάγεσαι,και γιατί πειράζεσαι?
αυτη στο κάτω κάτω δεν δήλωσε ποτέ ούτε τι επαγγέλεται ,οπως και κανένας άλλος εδώ μέσα ...
θέλεις και τα ρέστα τώρα?
τέλος η κουβέντα σε παρακαλώ πολύ.

spore sorry.:cool:
Τελικά το θράσος σου είναι εντυπωσιακό και απίστευτο!εγώ απάντησα στη Λουλου...εσύ τι ζόρι τραβάς και πετάγεσαι;
Οσο για το επάγγελμα ούτε εγώ δήλωσα ποτέ,όπως και η Λουλου αλλά με περνάς για χαζή να μην καταλάβω από μηνύματα της και παρεμβάσεις σε σχετικά τόπικ ότι είναι γιατρός;'όπως και η δική μου ιδιότητα εκ των πραγμάτων έχει...φανεί από παρεμβάσεις που κάνω γιατί φυσικά και δεν μπορώ να μείνω αμέτοχη σε συζητήσεις με ιατρικό περιεχόμενο με ανακριβείς πολλές φορές πληροφορίες...
Οι υπανιγμοί και οι υποδείξεις και οι μαγκιές αλλού...όχι σε μένα...

έχεις το θράσος να ρωτάς γιατί πετάγομαι και γιατί πειράζομαι αντί ν΄αναγνωρίζεις το φάουλ που έκανες όταν είπες ..''η Λουλου είναι η μόνη από το σόι μας που ταξιδεύει όπου και όσο γουστάρει"...

htz_markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κέιπ Τάουν
αχχ, εγω δεν είμαι γιατρός, είμαι δικηγόρος. Υποψήφιος βέβαια καθ ότι φοιτητής ακόμα. Εχώ τρελό πάθος με τα ταξίδια. Θέλω πραγματικά να γυρίσω όλον τον κόσμο αλλά όπως και στους περισσότερους απο μας τους φαν του χόμπυ υπάρχουν πολλά προβλήματα. Είτε οικονομικά, είτε θέματα ελευθερίας από υποχρεώσεις μας κτλ. Δεν πειράζει όμως, να μαστε καλά και θα βρούμε χρόνο για όλα!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
htz markos καλώς ήρθες!!καλά ταξίδια εύχομαι!βλέπω ότι το επόμενο σου ταξίδι είναι στο Βερολίνο...κάνε μια αναζήτηση και θα διαβάσεις ιστορίες και χρήσιμες πληροφορίες απο αρκετούς απο μας που έχουμε πάει:)

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες htz markos! Καλά ταξίδια εύχομαι και γώ και να καταφέρνουμε να βρίσκουμε το χρόνο για αυτά! Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρίσκουμε χρόνο για ταξίδια (ή θέλουμε περισσότερα και δε προλαβαίνουμε;-ίσως αυτό...)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ελενη καλως ηρθες και καλα ταξιδια! Εχουμε γκρουπακι οι Λατινολατρες και εισαι ευπροσδεκτη :D
Εσεις οι γιατροι αντι να λογομαχειτε δε βρισκετε κανενα φαρμακο για τους αρρωστους-εθισμενους με τη Λατινικη Αμερικη? Εχουμε μεγαλο προβλημα και οσο παει χειροτερευουμε!Τελευταια κολλησα και το παιδι μου :haha:

dimitris70

Member
καλησπερα σε ολους!!!!!!!ειμαι λατρης των ταξιδιων και θελω να γυρισω ολον τον κοσμο!:clap:ειμαι γιατρος,εχω δυσκολια να βρω χρονο αλλα θα τα καταφερω,που θα παει!!!προτιμω την λατινικη αμερικη,και αγαπημενος προορισμος ειναι η βραζιλια!θα ζουσα ανετα στο ριο!!:haha:
Καλωσόρισες Ελένη και καλά ταξίδια.

Καλό το Ρίο αλλά για 3-4 εβδομάδες, υπάρχουν ωραιότερες πόλεις στην Βραζιλία για να ζήσεις, ψάχτο!!

Ελπίζω και εγώ να μπορείς να διαθέτεις χρόνο για ταξίδια αρκετά συχνά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom