souko
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΠΟΡΑ - ΜΠΟΡΑ
καλησπέρα σε όλους.λευκάδα,πάρο ή σκόπελο;;;;;;θα ήθελα λίγη βοήθεια για το ποιό προορισμό να επιλέξω για το καλοκαίρι,για μήνα αύγουστο με παρέα.ευχαριστώ
Σκόπελο ασυζητητί. Θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω η μετακίνηση αλλά οι τιμές στο νησί είναι ακόμη σε χαμηλά επίπεδα. Οι παραλίες είναι μαγεία, νερά πράσινα, κόσμος όχι δήθεν, φαγητό καλό, πολύ όμορφη χώρα. Το πιο πράσινο νησί της χώρας(αφού έκαψαν τη Θάσο). Ρίξε και μια ματιά στα σπίτια εδώ villas μιας και είστε 6 άτομα, θα σας εκπλήξουν οι τιμές. Πέρυσι μείναμε εδώ VILLA vaina σε οικόπεδο με πεύκα 7 στρεμμάτων και δική μας πισίνα 120 ευρώ/μέρα. Καλά να περάσετε!Ναι σορι,σημαντικές πληροφορίες που δεν ανέφερα.Έξι άτομα,ζευγαρια,ηλικίες γυρω στα 30. Αυτό που μας αρέσει είναι να είμαστε όλη μέρα σε πολύ ωραίες παραλίες με ή χωρίς μπιτς μπάρ, έπειτα κανένα καλό ταβερνάκι, μπαράκι για το βράδυ.Αυτά..
Αν δε θέλουν βαβούρα να πάνε Λευκάδα; Πήγα πέρυσι Αύγουστο για 10 μέρες, dik-7 μου, και δε μπορούσες να πάρεις ανάσα από τον κόσμο. Στις παραλίες ούτε την ψάθα σου δεν έβρισκες να βάλεις, στην χώρα έπρεπε να περιμένεις κανά μισάωρο για κάτσεις, ο δε πεζόδρομος έμοιαζε με την Ερμού παραμονή Χριστουγέννων και για να μπεις με αυτοκίνητο στο νησί το μποτιλιάρισμα σε κρατούσε περίπου μία ώρα ακίνητο προ της γέφυρας.Εχω πάει Λευκάδα και Πάρο.
Αν δεν θέλετε πολύ βαβούρα να πάτε σίγουρα Λευκάδα.
Πολύ όμορφες παραλίες (βέβαια για Αύγουστο που λες στις πιο δημοφιλείς,Πόρτο Κατσίκι, Αγιος Νικήτας κλπ θα γίνεται χαμός). Η Νάουσα της Πάρου για διαμονή είναι ό,τι καλύτερο, αλλά και εκεί γίνεται χαμός και νομίζω ότι το νησί γενικά δεν ενδείκνυται για Αύγουστο.
Εγώ λοιπόν προτείνω Λευκάδα, εκτός και αν θες πιο έντονη ζωή.
Αν δε θέλουν βαβούρα να πάνε Λευκάδα; Πήγα πέρυσι Αύγουστο για 10 μέρες, dik-7 μου, και δε μπορούσες να πάρεις ανάσα από τον κόσμο. Στις παραλίες ούτε την ψάθα σου δεν έβρισκες να βάλεις, στην χώρα έπρεπε να περιμένεις κανά μισάωρο για κάτσεις, ο δε πεζόδρομος έμοιαζε με την Ερμού παραμονή Χριστουγέννων και για να μπεις με αυτοκίνητο στο νησί το μποτιλιάρισμα σε κρατούσε περίπου μία ώρα ακίνητο προ της γέφυρας.
Όμορφο νησί, δε λέω, αν και τελικά όχι του γούστου μου. Έχει φοβερή τουριστική άνοδο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκών. Θα ξαναπήγαινα μόνο Ιούνιο, το πολύ αρχές Ιούλη.