κρουαζιέρες

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Σε κρουαζιέρα τέτοιου μεγέθους προσπαθείς να έχεις όση πιο άνεση μπορείς
Δεν διαφωνώ. Τη σουίτα βρίσκω πανάκριβη.
Για τη συγκεκριμένη εταιρεία μπορώ να μιλήσω μόνο: πέρυσι ήταν δύο οι world cruises τους, μπορεί λόγω μετά-covid. Ωστόσο, επειδή παραλαμβάνουν αρκετά καινούρια πλοία, σκέφτονται να το καθιερώσουν τα επόμενα χρόνια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

eui

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου
Ταξίδι-Όνειρο
Ναμίμπια
Φέτος το πλάνο είναι μια κρουαζιέρα, ένα κονσεπτ που δεν έχουμε ξανακάνει. Η καραϊβική θεωρώ είναι Ότι πρέπει αλλά θέλω πληροφορίες από όσους το έχουν κάνει.

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Φέτος το πλάνο είναι μια κρουαζιέρα, ένα κονσεπτ που δεν έχουμε ξανακάνει. Η καραϊβική θεωρώ είναι Ότι πρέπει αλλά θέλω πληροφορίες από όσους το έχουν κάνει.
Καλησπέρα για μενα top εταιρεία ειναι η Royal Caribbian!! μια εικονα για τιμες κλπ μπορειτε να δειτε και απο γερμανικα πρακτορεια seascanner.com ή e-hoi.com οι καλυτερες τιμες απο εμπειρία!!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Διαμάντι ! για όσους, με χρήμα και χρόνο ... 30 Οκτωβρίου από Τενερίφη με 10 Δεκεμβρίου Σιγκαπούρη, 4300 ευρώ με ταπανταολαμεσα ..... όχι και αεροπορικά ρε φίλε :surf2:

Cruises

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Βασική ταρίφα. Oι τιμές είναι ανά άτομο, αναχώρηση, μόνο μια ημερομηνία τέλος Ιουνίου 29-30. Aεροπορικά δωρεάν μόνο από Μιλάνο Λινάτε.
View attachment 456385

Επιλογή καμπίνας μαζί με πτήση και ποτά. έχουν και πακέτο χωρίς ποτά άλλα δεν θα πιεις εκεί?
Οι εσωτερικές καμπίνες για 21 μέρες είναι να κόβεις φλέβες. Μονόδρομος αυτές με μπαλκόνι.

View attachment 456386

Έχουν και μια παγκόσμια 110 ήμερων για το 25 και το 26 από 20Κ ανά άτομο, σε εσωτερική καμπίνα.
εκεί κάνεις χαρακίρι.

View attachment 456387
Αυτη ειναι για οταν εισαι συνταξιουχος!! Μην λεω ψεματα, θα μου αρεσε να την κανω!!

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Παιζει ρολο εαν πας μονος, ζευγαρι ή με παιδια και ο μηνας, γιατι εχει μουσωνες, ειδικατους καλοκαιρινους μηνες.
Εμεις γενικα ειμαστε υπερ της Royal αλλα επειδη εχω παει με NCL, MSC, Royal τα MSC εχουν πιο καλα kids clubs. (για οποιον πηγαινει με παιδιά και θελει να τα αφηνει στα kids clubs οχι για να μην τα εχουν μαζι τους αλλα γιατι τα παιδιά θελουν παιδια και να κανουν φιλους. Ο μεγαλος μου γιος κραταει ακομα επαφει με 1 αγορακι που γνωρισε σε κρουαζιερα)
Τα Royal περισσοτερα activities, πολυ μεγαλη ποιοτητα αλλα απο kids clubs υστερουν

Η καθε εταιρεια εχει τα δικα της και αναλογα το τι ζηταει ο καθενας.
Υψηλη ποιοτητα? Να τρωει κυριλε και ντυμενος σαν γαμπρος? Να πηγαινει για φαγητο σαν τον Ταμτακο? (που τον θυμηθηκα!!). activities? Λιμανια? Κόστος??

Τι ακριβως θες να μαθεις? Να δω πως και εαν μπορω να σε βοηθησω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom