escursione
Member
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλό ταξίδι χωρίς απρόοπτα. Άποψη μου είναι από τη στιγμή που έβγαλες την πλαστικόποίηση την αυθεντική που έγραφε ελληνική δημοκρατία και έβαλες απλή βιβλιοπωλιου άλλαξε τη να είσαι σίγουρος η βγάλε διαβατήριο. Σε κάθε ταξίδι να έχεις το ίδιο άγχος δεν αξίζει.Καλησπερα παιδια. Συγνωμη εκ των προτερων αν γραφω σε λαθος μερος αλλα ειμαι νεο μελος και δεν γνωριζω.Δεκτη καθε βοηθεια.
Θελω να αναφερω ενα θεματακι που παρομοια εχουν αναπτυχθει αλλα οχι αυτο ακριβως.
Θελω να ταξιδεψω Βαρκελωνη αλλα λογω φθορας και χωρις να ξερω ξιλωσα την πλαστικοποιηση της ταυτοτητας μ και την εκανα σε βιβλιοπωλειο με αποτελεσμα το "Ελληνικη Δημοκρατια" να φαινεται αμιδρα και μισοσβησμενα. Επισκεπτομενη το αστυνομικο τμημα μου ειπαν πως δεν ξερουν αν μπορω να ταξιδεψω γιατι ισως απο εδω προς τα εκει να μπορω αλλα στην επιστροφη οχι, διοτι δεν γνωριζουν κ ετσι με το φοβο σε παλιο μου ταξιδι εβγαλα διαβατηριο. Τωρα ομως λογω του παραβολου κοντα στα 90€ το διπλοσκεφτομαι. Ξερει κανεις αν θα υπαρξει προβλημα με την ταυτοτητα μου? Καπου διαβασα οτι αν εχεις μαζι σου διπλωμα αυτοκινητου εισαι οκ. Μου προτεινετε να βγαλω διαβατηριο ή να ταξιδεψω με ταυτοτητα και διπλωμα αυτοκινητου? Διοτι δε θελω ν τρεχω σε υπηρεσιες αν βγαλω καινουρια ταυτοτητα. Ακομη, επειδη η Ισπανια ανηκει στη ζωνη Σενγκεν δεν εχουμε ελευθερη προσβαση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ