• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καμποτζη βιετναμ

sephi

Member
Καλησπέρα!Είμαι καινούριος στην παρέα.Έχω εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που δίνει ο καθένας κι έτσι αποφάσισα να εγγράφω κι εγώ...
Σχεδιάζω ένα ταξίδι για Καμπότζη, Βιετνάμ, Μαλαισία και Ταϋλάνδη για τον Αύγουστο και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για τον καιρό που επικρατεί εκείνη την εποχή...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!:)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλως ορισες..Εντυπωσιακο ακουγεται το ταξιδι σου..Αν και προσωπικα δεν μπορω να σε βοηθησω για τα συγκεκριμενα μερη,ειμαι σιγουρος πως με την αναζητηση εδω μεσα θα σου λυθουν πολλες αποριες!Ξεκινα απο τωρα γιατι ο Αυγουστος ειναι κοντα!!!Καλα ταξιδια :)

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες στο travelstories.

Ο καιρός φυσικά είναι τροπικός με όλη τη σημασία της λέξης. Δηλαδή έχει σίγουρα υγρασία και μπορεί να βρέχει ή μπορεί και να μην πετύχεις ούτε στάλα βροχή. Δεν το ξέρει κανείς αυτό, ούτε καν οι μετεωρολόγοι!

Η περιοχή που ψάχνεις πληροφορίες είναι πάρα πολύ μεγάλη και αλλού θα είναι η περίοδος των βροχών και αλλού όχι. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος δηλαδή ποιες περιοχές έχεις στο μυαλό σου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

sephi

Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε...Οι περιοχές που θα επισκεφτουμε ειναι Κουαλα Λουμπουρ, Σιεμ Ριπ, Πνομ Πενχ, Μπανγκοκ και Ανόι...Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο καιρός... :)

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εγώ μπορώ μόνο να σε καλωσορίσω στο φόρουμ και να σου ευχηθώ να πάρεις πολλές ιδέες από δω μέσα για τα ταξίδια σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom