evaggelia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ψάχνω προορισμό..
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΧΑΒΑΗ
Αγαπητοί ταξιδευτές ,
είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα ένα ελληνικό φόρουμ με τόσες
κατατοπιστικές πληροφορίες για τα ταξίδια
Ομολογώ ότι οι ταξιδιωτικές εμπειρίες μου δεν είναι πολλές καθότι :εργαζόμενη-παντρεμένη με ελεύθερο επαγγελματία - και μητέρα ενός κοριτσιού 2,5 χρονών...καταλαβαινετε..
όμως σκοπεύω να κάνω το πάθος μου για τα ταξίδια πραγματικότητα γιατί όπως λέει και ο συγγραφέας:" είναι ωραίο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα , αλλά αξίζει να κάνουμε και την πραγματικότητα όνειρο!!"
Ψάχνω να βρω οικονομικά εισητήρια για το 3μερο του Αγ. Πνέυματος.
Πρώτη επιλογή Βενετία αλλά δεν βρίσκω απευθείας.. Μάλλον πρέπει να κανονίζω πολύ νωρίτερα, πράγμα δύσκολο λόγω της εργασίας του άντρα μου...
Είδα την προσφορά σας για για Πράγα αλλά είναι one way.Με την επιστροφή τί γίνεται;
Χρειάζεται διαβατήριο; Δεν θυμάμαι αν είναι η Τσεχία στην ΕΕ.
Σας ευχαριστώ πολύ!!
είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα ένα ελληνικό φόρουμ με τόσες
κατατοπιστικές πληροφορίες για τα ταξίδια
Ομολογώ ότι οι ταξιδιωτικές εμπειρίες μου δεν είναι πολλές καθότι :εργαζόμενη-παντρεμένη με ελεύθερο επαγγελματία - και μητέρα ενός κοριτσιού 2,5 χρονών...καταλαβαινετε..
όμως σκοπεύω να κάνω το πάθος μου για τα ταξίδια πραγματικότητα γιατί όπως λέει και ο συγγραφέας:" είναι ωραίο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα , αλλά αξίζει να κάνουμε και την πραγματικότητα όνειρο!!"
Ψάχνω να βρω οικονομικά εισητήρια για το 3μερο του Αγ. Πνέυματος.
Πρώτη επιλογή Βενετία αλλά δεν βρίσκω απευθείας.. Μάλλον πρέπει να κανονίζω πολύ νωρίτερα, πράγμα δύσκολο λόγω της εργασίας του άντρα μου...
Είδα την προσφορά σας για για Πράγα αλλά είναι one way.Με την επιστροφή τί γίνεται;
Χρειάζεται διαβατήριο; Δεν θυμάμαι αν είναι η Τσεχία στην ΕΕ.
Σας ευχαριστώ πολύ!!