΄Ακουσα πρώτη φορά για το φόρουμ σας το χειμώνα που μας πέρασε από έναν εξαιρετικό φίλο ο οποίος είναι μέλος. Με τον ίδιο φίλο εκτός από καλή παρέα έχουμε ταξιδέψει μαζί και είναι δεδομένο το ότι ταιριάζουν και τα γούστα και οι απόψεις μας για
τα ταξίδια, οπότε αμέσως πείσθηκα ότι πρόκειται για σοβαρό φόρουμ το οποίο ασχολείται
με το αγαπημένο μας αντικείμενο συζήτησης, φυσικά τα ταξίδια.
Στον καίρο που μεσολάβησε από τον χειμώνα μέχρι τώρα, δεν έτυχε δυστυχώς να γίνω
μέλος στο φόρουμ αλλά δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ..
Χθες βράδυ με τον ίδιο εξαιρετικό φίλο έτυχε να βγούμε και μου είπε πως θα είχε συνάντηση με κάποια από τα μέλη του φόρουμ σας, οπότε πήγα και εγώ μαζί του, και έτσι
είχα την χαρά και την τίμη να γνωρίσω καποία πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία έχουν και αυτά το ίδιο ή και μεγαλύτερο πάθος για τα ταξίδια.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι να μπορώ να μοιραστώ και εγώ μαζί σας κάποιες
από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που έχουμε όλοι μας.
τα ταξίδια, οπότε αμέσως πείσθηκα ότι πρόκειται για σοβαρό φόρουμ το οποίο ασχολείται
με το αγαπημένο μας αντικείμενο συζήτησης, φυσικά τα ταξίδια.
Στον καίρο που μεσολάβησε από τον χειμώνα μέχρι τώρα, δεν έτυχε δυστυχώς να γίνω
μέλος στο φόρουμ αλλά δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ..
Χθες βράδυ με τον ίδιο εξαιρετικό φίλο έτυχε να βγούμε και μου είπε πως θα είχε συνάντηση με κάποια από τα μέλη του φόρουμ σας, οπότε πήγα και εγώ μαζί του, και έτσι
είχα την χαρά και την τίμη να γνωρίσω καποία πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία έχουν και αυτά το ίδιο ή και μεγαλύτερο πάθος για τα ταξίδια.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι να μπορώ να μοιραστώ και εγώ μαζί σας κάποιες
από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που έχουμε όλοι μας.