• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καλως σας βρηκα :)

catkaterina

New Member
Γεια σας και απο μένα.

Μπορείτε να με λέτε είτε cat είτε Κατερίνα,γυρναω και στα δύο :p
Είμαι 25,φοιτήτρια ακόμα και προσπαθω όποτε έχω λεφτά να ταξιδεύω,κοντά μακριά δεν με νοιάζει,καλή διάθεση να υπάρχει,και παρέα να μην υπάρχει θα βρεθεί :)

Απο μικρή λατρευω τα ταξιδια,να είναι καλα οι γονεις που μας ετρεχαν απο δω και απο κει,και έχουμε γυρίσει ετσι σχεδον ολη την ελλάδα.δεν υπαρχει ταλαιπωρια οταν ταξιδευεις,με το πιο αργο τρενο λεωφορειο κλπ βλεπεις τοσα πραγματα γνωριζεις ανθρωπους..ολα εμπειριες ειναι !!

ολοι οι συγγενεις μου μου την λενε που συνηθως λειπω απο οικογενειακες υποχρεωσεις,επειδη ειμαι σε καποιο ταξιδι χε χε :bleh:
οι γνωστοι μου λενε πως εχω παει σε ποοοοσες χωρες και τελικα βλεποντας και αλλων τους χαρτες καταλαβα οτι ειμαι νινι ακομα.

μολις πιασω δουλεια (χαχχα) και εχω λεφτα ευελπιστω να ταξιδεψω και σε αλλες χωρες και ακομη πιο μακρυα.

ονειρο μου που θα πραγματοποιηθει συντομα ειναι ενα (ακριβο αουτσ)ταξιδι στην νοτιο αμερικη :clap::clap:
μετα θελω να παω νεα ζηλανδια,κανεις που να θελει κ αυτος να παει?? :)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
καλώς ήρθες cat
τόσες φορές που έχουμε πάει, τι να ξαναπηγαίνουμε!

catkaterina

New Member
ναι ε??τοσες φορες?αρα πρεπει ναχω δικιο οτι ειναι οντως πολυ ομορφα :)

αν κ εχεις τοσες χωρες αυτο ξεχασες να το βαλεις :p

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες στην παρεα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ