• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλως σας βρηκα λοιπον και εγω

καλησπερα. ειμαι καινουργια στο χωρο των forum και θα χρειαστω εν καιρω την βοηθεια σας. ειμαι 27 ετων και εργαζομαι. η σχεση μου με τα ταξιδια ηταν περισσοτερο στις σκεψεις και στα ονειρα μου. εχω ταξιδεψει σε ικανοποιητικο κομματι της ελλαδας (καλα δεν παιρνω και ορκο) και τα ταξιδια μου στο εξωτερικο περιοριζονται σε μαδριτη, νοτια ιταλια, κυπρο και κωνσταντινουπολη. ενας φιλος μου που ειναι τρελος με τα ταξιδια και εχει γυρισει 2 ηπειρους μου εβαλε το τρυπακι και το ψαχνω πλεον πολυ συχνα για προσφορες. βεβαια ειμαι και λιγο ατυχη λογω των οικονομικων συνθηκων που επικρατουν και την επιπτωση στο πορτοφολι αλλα δεν το βαζω κατω. και η αποδειξη αυτο το forum. ελπιζω να μην σας ζαλισα για αρχη. καλη συνεχεια

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες Ζοζεφινα και μην το βαζεις κατω.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες στη παρεα μας:welcome2:

piccolo_mondo

Member
Κοιτα να δεις, επειδη σε συμπαθησα (βλ. πιο πανω για το ονομα-ονειρο που λεγαμε) θα σε ξεναγησω λιγο στα κατατοπια του φορουμ..
Εδω που λες υπαρχουν διαφοροι κυριοι κ κυριες.. Καποιοι που το nick τους αρχιζει απο trav.. (βλ. Traveller, traveladdict) ε, αυτων τον ταξιδιωτικο χαρτη μην τον πολυκοιτας, τρομαζεις.. μα πιο πολυ τρομαζεις αν τους πεις κ καμια κουβεντα παραπανω..
Υστερα υπαρχουν καποιες σοβαρες κυριες τυπου ΕΡΣΗ, Pandora κ λοιπες (αρκετες ευτυχως!), ασπροπροσωπους μας βγαζουν.
Υπαρχει κ ενας tripakias, καλο παιδι, δε λεω, εξυπνο, αστειο, κ κυριως πανταχου παρων.. ε οσο να’ναι μια απαντηση θα σου την δωσει, τωρα σωστη θα 'ναι, λαθος θα 'ναι, θα σε γελασω.. Ρωτα για Λονδινο να ‘χεις το κεφαλι σου ησυχο.
Υπαρχουν επισης καποιοι babadumes κ hydronettes, ε αυτοι ολο σε κατι νησια πανε, που τα ανακαλυπτουν δεν ξερω, αμφιβαλλω αν υπαρχουν στα αληθεια..
Καπου καπου, οταν δεν ειναι στις Κουβες, υπαρχει κ ενας Yorgos, μμμ γι’αυτον δεν εχω κ πολλα να σου πω καθως ειναι guest star, εμφανιζεται οποτε το θυμηθει.. αλλα μας αρεσει!
Α, υπαρχουν κ οι mods, εδω respect, δεν λεω κουβεντα.
Ε τελος υπαρχουμε κ εμεις οι κοινοι θνητοι, που μια Ευρωπη εχουμε "πορτοκαλισει" κ αυτη με το ζορι!
Αλλα δε βαριεσαι, καλα να 'μαστε ολοι!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Κοιτα να δεις, επειδη σε συμπαθησα (βλ. πιο πανω για το ονομα-ονειρο που λεγαμε) θα σε ξεναγησω λιγο στα κατατοπια του φορουμ..
Εδω που λες υπαρχουν διαφοροι κυριοι κ κυριες.. Καποιοι που το nick τους αρχιζει απο trav.. (βλ. Traveller, traveladdict) ε, αυτων τον ταξιδιωτικο χαρτη μην τον πολυκοιτας, τρομαζεις.. μα πιο πολυ τρομαζεις αν τους πεις κ καμια κουβεντα παραπανω..
Υστερα υπαρχουν καποιες σοβαρες κυριες τυπου ΕΡΣΗ, Pandora κ λοιπες (αρκετες ευτυχως!), ασπροπροσωπους μας βγαζουν.
Υπαρχει κ ενας tripakias, καλο παιδι, δε λεω, εξυπνο, αστειο, κ κυριως πανταχου παρων.. ε οσο να’ναι μια απαντηση θα σου την δωσει, τωρα σωστη θα 'ναι, λαθος θα 'ναι, θα σε γελασω.. Ρωτα για Λονδινο να ‘χεις το κεφαλι σου ησυχο.
Υπαρχουν επισης καποιοι babadumes κ hydronettes, ε αυτοι ολο σε κατι νησια πανε, που τα ανακαλυπτουν δεν ξερω, αμφιβαλλω αν υπαρχουν στα αληθεια..
Καπου καπου, οταν δεν ειναι στις Κουβες, υπαρχει κ ενας Yorgos, μμμ γι’αυτον δεν εχω κ πολλα να σου πω καθως ειναι guest star, εμφανιζεται οποτε το θυμηθει.. αλλα μας αρεσει!
Α, υπαρχουν κ οι mods, εδω respect, δεν λεω κουβεντα.
Ε τελος υπαρχουμε κ εμεις οι κοινοι θνητοι, που μια Ευρωπη εχουμε "πορτοκαλισει" κ αυτη με το ζορι!
Αλλα δε βαριεσαι, καλα να 'μαστε ολοι!
Καλά, δεν ξέρω για τη Ζοζεφίνα, αλλά εγώ δηλώνω φαν πικολο μοντο. Συγκλονιστικό μήνυμα, ειλικρινά. Έκανες, όμως, μια τραγική παράλειψη: ξέχασες τον taver, ο οποίος κατατάσσεται, φαντάζομαι, στην παρέα του traveller. Ακόμα, ξέχασες τον samion! Ελλιπής η λίστα σου, ελλιπής!

piccolo_mondo

Member
Καλά, δεν ξέρω για τη Ζοζεφίνα, αλλά εγώ δηλώνω φαν πικολο μοντο. Συγκλονιστικό μήνυμα, ειλικρινά. Έκανες, όμως, μια τραγική παράλειψη: ξέχασες τον taver, ο οποίος κατατάσσεται, φαντάζομαι, στην παρέα του traveller. Ακόμα, ξέχασες τον samion! Ελλιπής η λίστα σου, ελλιπής!
Τα highlights εδωσα με χιουμοριστικη διαθεση! Samion αγαπω, δεν λεω τιποτα. Ο taver με μπερδευει, οποτε παλι δεν λεω τιποτα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πως και δεν εσκασε ακομη μυτη ο τριπ να παρει θεση.
Ζοζεφινα καλως ηρθες !Αν αυτο ειναι το αληθινο σου ονομα ειναι παρα πολυ ωραιο!!
Πες στον πολυταξιδεμενο φιλο σου να ριξει μια ματια στο φορουμ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Welcome ζοζεφινα κι απο μενα...

KLEO πηρα τη θεση με το Νο9. Δεν ειναι κακη... ο αλλος καποτε πηρε τη φανελα και εγινε ταινια.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
welcome ζοζεφινα:)

καλα ταξιδια!!

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
καλώς ήρθες Ζωζεφίνα μου και καλά ταξίδια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom