• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλως σας βρήκα!

kutulu5

New Member
καλησπέρα!
μιας κ καινουρια στην παρέα σας, θα ήθελα μερικές συμβουλές προς ... ναυτιλομένους!!χεχε. Εχω κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό ως τώρα, κανένα όμως δεν είχε τη μαγεία κ την περιπέτεια του οδοιπορικού!καλό το αεροπλάνο,δεν λέω σου στερεί όμως την μισή μαγεία. ετσι λοιπόν,σκεφτόμαστε για φέτος να κανουμε μια περιπλάνηση στην Ανδαλουσία κ απο κει να περάσουμε στο μαρόκο. είδα οτι το ταξίδι το χετε κάνει αρκετοί ως τώρα κ πήρα μερικές ιδέες απο τις πόλεις που αξίζει να επισκευθούμε. αυτο όμως που πραγματικά με αγχώνει είναι η οργάνωση ενός τέτοιου ταξιδιού. κ γενικότερα πληροφορίες του τύπου τα do κ τα don't! ευχαριστώ κ περιμένω νέα σας:D

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!
Σίγουρα σε όσους αρέσουν τα ταξίδια, αρέσουν όλων των ειδών (εμένα τουλάχιστον). Δυστυχώς λόγο τόπου διαμονής δε μπορώ παρά να κάνω ταξίδια με αεροπλάνο, το επόμενό μου είναι Μαρόκο. Καλή προετοιμασία και για σένα λοιπόν, καλά ταξίδια γενικά!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
kutulu5 αν θες πληροφοριες για το ταξιδι σου,μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα στις γενικες συζητησεις με ολες τις αποριες σου γιατι τωρα το θεμα σου ειναι στα νεα μελη,αλλιως μπορω να σε μεταφερω.οτι θες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom