North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Κάτι μου βρωμάει εμένα εδώ. Ή κύλησε ο τέντερης και βρήκε το καπάκι ή το μέλος Samion έβαλε καποιον γνωστό του στο φόρουμ.
Κάτι μου βρωμάει εμένα εδώ. Ή κύλησε ο τέντερης και βρήκε το καπάκι ή το μέλος Samion έβαλε καποιον γνωστό του στο φόρουμ.
Αντε κακομοιρη, να σε βοηθήσουμε. Είχα πάει στο Άμστερνταμ τον Οκτώβρη. Μου άρεσε πολύ γιατί είναι στο στυλ -αρχιτεκτονικά- που μου αρέσει.πω πω έχω και ενα κρύωμα...γκουχου Αμστερνταμ γκουχου γκουχου
Αν ξεμαστουρώσεις τέλος πάντων έχει ωραία αρχιτεκτονική το Αμστερνταμ
Αφού εκτιμάς αυτού του είδους την αρχιτεκτονική πρέπει να πας άμεσα...κάτι ακούγεται οτι από μετά το 2012 μόνο οι ντόπιοι θα τη θαυμάζουν...εισιτήριο γρήγορα και έφυγες...ναι ναι που λες φιλενάδα...τρομερη ..."αρχιτεκτονικη" το Αμστερνταμ:xmas_mrgreen::xmas_twisted:
Για δες κατι προσφορές εσωτερικού που παίζαν τελευταία. Μπας και πας καμιά Κρήτη που έχει κι εκεί ωραία αρχιτεκτονική. :xmas_twisted:ασε με να ζω στην κρεπαλη μου γαιτι ψαχνω απο το πρωι αεροπορικα εισητηρια για ...ΕΚΕΙ και όλα ειναι πανακριβα για 3ημερο...κριμα.:xmas_sad:
ε τωρα το...θέμα...ΒΡΕ...δεν είναι αυτοσκοπός...ταξίδι θέλω να παω ...γκκκρρρρρρ.....:xmas_evil:Για δες κατι προσφορές εσωτερικού που παίζαν τελευταία. Μπας και πας καμιά Κρήτη που έχει κι εκεί ωραία αρχιτεκτονική. :xmas_twisted:
Και Καλαμάτα...φοβερή αρχιτεκτονική....ε τωρα το...θέμα...ΒΡΕ...δεν είναι αυτοσκοπός...ταξίδι θέλω να παω ...γκκκρρρρρρ.....:xmas_evil:
υσ.Κρήτη λες ε?χαχαχαχαχαχαχαχα:xmas_mrgreen:
ψαχνω τώρα μέσω ...(δεν ξέρω αν πρεπει να αναφερω το ονομα του ταξιδιωτικου γραφειου πειτε μου σας παρακαλω πολύ)Και Καλαμάτα...φοβερή αρχιτεκτονική....
Πάντως το Άμστερνταμ είναι πολύ ωραία πόλη με αρχιτεκτονική και χωρίς απλά θέλει λίγο ψάξιμο με τα εισιτήρια....είναι ακριβά...αλλιώς εγώ θα πήγαινα μια βολτούλα 2-3 φορές το χρόνο...:xmas_cheesygrin: