• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

καλησπέρα

traveldreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Καλησπέρα , χαίρομαι που σας ανακάλυψα μέσω μίας φίλης μου. Μου αρέσουν τα ταξίδια πάρα πολύ και οτιδήποτε σχετικό με αυτά. Τα πρώτα ταξίδια μου τα έκανα με γκρούπ και δεν τα απολάμβανα όσο εγώ θα ήθελα έτσι άρχισα να τα οργανώνω μέσω ίντερνετ.Θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε περισσότερα αργότερα, έγραψα απλά για να σας χαιρετήσω και να δω πως δουλεύει το φόρουμ.
Λοιπόν ................Καλό απόγευμα σε όλους αυτούς που μπορούν να ονειρεύονται τον γύρο του κόσμου. ;););););)

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Καλησπέρα , χαίρομαι που σας ανακάλυψα μέσω μίας φίλης μου. Μου αρέσουν τα ταξίδια πάρα πολύ και οτιδήποτε σχετικό με αυτά. Τα πρώτα ταξίδια μου τα έκανα με γκρούπ και δεν τα απολάμβανα όσο εγώ θα ήθελα έτσι άρχισα να τα οργανώνω μέσω ίντερνετ.Θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε περισσότερα αργότερα, έγραψα απλά για να σας χαιρετήσω και να δω πως δουλεύει το φόρουμ.
Λοιπόν ................Καλό απόγευμα σε όλους αυτούς που μπορούν να ονειρεύονται τον γύρο του κόσμου. ;););););)
Καλως ήρθες traveldreamer !Θα τα λέμε και ηλεκτρονικά τώρα !θα βρεις πολλες πληροφορίες στις σελίδες του travelstories για το επόμενο ταξίδι σου στο Βερολίνο!Πολλά πολλά φιλιά
:lol::lol:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλως μας ηρθες! Ενα σου λεω, θα κολλησεις μαζι μας!

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Απο οτι βλέπω εσεις οι δυο έχετε κοινούς ταξιδιωτικούς στόχους Το ταξίδι σας στο Βερολίνο!

SPIRIDU

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιός ξέρει????
Ταξίδι-Όνειρο
Κραϊβική
Καλως μας ηρθες! Ενα σου λεω, θα κολλησεις μαζι μας!
Φεύγεις αύριο για Βερολίνο; Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!!!:clap: Μακάρι να μπορούσα να την κάνω κι εγώ... Βλέπεις η δουλειά απ'τη μία και το φανταριλίκι του φίλου μου από την άλλη έχουν σταθεί εμπόδια μπροστά στην επιθυμία μου να γνωρίσω τον κόσμο...:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα