13 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Z zeta17 New Member Μηνύματα 4 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι New york... Ταξίδι-Όνειρο Μαυρίκιος Ονομάζομαι Ζέτα και είμαι νέο μέλος!! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επισκεφθεί αρκετές χώρες. Θέλω όμως να ταξιδέψω και να γνωρίσω καινούρια μέρη. Αγαπημένη παρέα μου για τα ταξίδια είναι οι φίλοι μου καθώς και η οικογένειά μου.
Ονομάζομαι Ζέτα και είμαι νέο μέλος!! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επισκεφθεί αρκετές χώρες. Θέλω όμως να ταξιδέψω και να γνωρίσω καινούρια μέρη. Αγαπημένη παρέα μου για τα ταξίδια είναι οι φίλοι μου καθώς και η οικογένειά μου.
13 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! ζέτα! Καλές συζητήσεις στο forum και, φυσικά, καλά και πολλά ταξίδια να έχεις!
15 Σεπτεμβρίου 2008 #3 costas-christi Member Μηνύματα 22 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ΑΜΕΡΙΚΗ Καλώς ήρθες Ζετάκι και απο εμάς και το καλό που σου θέλω το επόμενο ταξίδι να το κάνουμε μαζί....μη μας την σκάσεις πάλι
Καλώς ήρθες Ζετάκι και απο εμάς και το καλό που σου θέλω το επόμενο ταξίδι να το κάνουμε μαζί....μη μας την σκάσεις πάλι
15 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Zacharoula Member Μηνύματα 228 Likes 109 Επόμενο Ταξίδι Δολομίτες Ταξίδι-Όνειρο Ο κόσμος όλος. Kαλώς ήρθες κι απο μένα Ζετάκι! Ευχομαι να κάνεις όσα περισσότερα ταξίδια γίνεται!