• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλησπέρα από νέο μέλος...!!!

papaki_land

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μέση Γη
Καλησπέρα σε όλους σας !!!
Διαβάζω εδώ και καιρό τη σελίδα και μπορώ να πω ότι εθίστηκα από την πρώτη στιγμή.
Έχω ξοδέψει πολλές εργατοώρες διαβάζοντας τις απίστευτες ιστορίες σας στο forum..
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να νικήσω τη ντροπαλότητα μου :roll: και να συστηθώ επισήμως…
Οι γνωστοί και οι φίλοι με φωνάζουν παπάκι και είμαι χμμμμ …... Μαίων (δεν αποκαλύπτει ποτέ μια κυρία την ηλικία και το βάρος της…)!!!
Έχω κάνει αρκετά ταξίδια στη ζωή μου (κάποια από τύχη ή κάπως αλλιώς θα το έλεγαν μερικοί αθυρόστομοι) και ελπίζω να κάνω ακόμα περισσότερα…
Συνήθως κινούμαι Ευρώπη συνδυάζοντας πάντα και κάποιο event (συναυλία) στη χώρα – πόλη που θα πάω.
Λατρεύω τα ταξίδια εκτός Ευρώπης γιατί μου «ανοίγουν» το μυαλό, αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να τα κάνεις συχνά…
Επόμενο ταξίδι μου θα ήθελα να είναι η Ινδία αν και χαλβαδιάζω το primavera festival στην Ισπανία...
Όνειρο μου είναι να βρεθώ στη Παταγονία..
Καλά ταξίδια σε όλους σας και χαίρομαι που μπήκα στη παρέα σας…

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες και να πας συντομα στην υπεροχη Ινδια...!!!!! :)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως την!
Αρτι επιστρεψασα απο Ινδια, εχω να σου πω οτι αν μας ουσα προετοιμασμενη για το τι περιπου προκειται να συναντησεις θα το απολαυσεις το ταξιδι.

papaki_land

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μέση Γη
Καλως την!
Αρτι επιστρεψασα απο Ινδια, εχω να σου πω οτι αν μας ουσα προετοιμασμενη για το τι περιπου προκειται να συναντησεις θα το απολαυσεις το ταξιδι.
περιμένω με αγωνία να πλυνεις για να διαβάσω την ιστορία σου...:p

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Καλώς όρισες papaki!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες παπακι.
Ακομα περισσοτερα καλα ταξιδια να εχεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom