εχω παει ιο παρο μυκονο σχοινουσα παξους...απο τις παραπανω ιδεες δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη...τωρα για το μηχανακι δεν εσω διπλωμα και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να το νοικιασω ετσι..
εχω παει ιο παρο μυκονο σχοινουσα παξους...απο τις παραπανω ιδεες δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη...τωρα για το μηχανακι δεν εσω διπλωμα και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να το νοικιασω ετσι..
Αν είναι να πας Άνδρο (που δεν έχει ιδιαίτερη ζωή κ προσωπικά δεν μου άρεσε κ από άλλες απόψεις) κ να νοικιάσεις κ αμάξι, μπορείς να πας καλύτερα Ανάφη σε συνδυασμό με Σίκινο που είναι μεν πολύ ήσυχα (έχει 3-4 μπαράκια το κάθε νησί), αλλά είναι καταπληκτικά από όλες τις απόψεις (δεν χρειάζονται μεταφορικό, είναι πολύ φθηνά νησιά, έχουν ωραίες παραλίες-ειδικά η Ανάφη τέλειες, πιάτο το Αιγαίο κ γραφικά ταβερνάκια με υπέροχο φαγητό κ πολύ οικονομικές τιμές.) Απλώς θα πρέπει να σας αρέσει η ηρεμία, τα ανεπιτήδευτα πράγματα κ οι λίγο "χύμα" καταστάσεις (πχ στην Ανάφη αρκετοί κάνουν κ ελεύθερο κάμπινγκ.)μηπως ξερει κανεις για ανδρο και πιο συγγεκριμενα για τον ορμο πορθιου?τι παιζει απο νυχτερινη ζωη κλπ?επισης ξερει καποιος πανω κατω τις τιμες για ενοικιαση αυτοκινητου στην ανδρο ?
επειδή όπως σου είπα δεν έχω δεν έχω πάει, αλλά με κέντρισαν πολύ οι φωτό κ οι περιγραφές ρίξε αν θες κι εδώ μια ματιά, σε αυτά που γράφει η φίλη Παναγιώτα: http://www.travelstories.gr/%ED%E7%F3%E9%DC-%E1%E9%E3%E1%DF%EF%F5/29589-%E7%F1%E5%EC%E5%F2-%E4%E9%E1%EA%EF%F0%E5%F2-%E3%E9%E1-4-5-%EC%E5%F1%E5%F2-%E3%E9%E1-%E6%E5%F5%E3%E1%F1%E9-%E2%EF%E7%E8%E5%E9%E1-2.htmlευχαριστω παρα πολυ για οοοοοολη την βοηθεια που μου εδωσες μαλλον για σεριφο μας βλεπω ειδικα και μετα απο οσα μ εγραψες και εσυ