• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καινούργιος ταξιδίωτης νέες εμπειρίες

daniel

Member
Είμαι και εγώ ένας θαυμαστής του παγκόσμιου χάρτη και μέχρι σήμερα οι χώρες που μου έχουν κλέψει την καρδία βρίσκονται στην λατική αμερική:clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
παρε φορα και γραψε μας καμια ιστορια τοτε! καλοσηρθες!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
:welcome2: Εδώ θα χορτάσεις απ'όλα. Και Λατινική Αμερική

daniel

Member
το ταξίδι μου ξεκινάει στο μεξικό πριν από 4 χρόνια ,συνεχίζεται στην βενεζουέλα,ένα μικρό διάλλειμα στην ταιλάνδη και φέτος στο μαγευτικό περού.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το ταξίδι μου ξεκινάει στο μεξικό πριν από 4 χρόνια ,συνεχίζεται στην βενεζουέλα,ένα μικρό διάλλειμα στην ταιλάνδη και φέτος στο μαγευτικό περού.
μην μας λες τετοια βραδιατικα......
ποτε θα παω στο Περου??? κλαψ,λυγμ:mad::mad:

daniel

Member
και η βαρκελώνη που θα πας το πάσχα τέλεια έιναι. Το περού πραγματικά είναι κάτι το διαφορετικό και έτυχε να πάω 15 μέρες από τον τραγικό σεισμό που έγινε το σεπτέμβριο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και η βαρκελώνη που θα πας το πάσχα τέλεια έιναι. Το περού πραγματικά είναι κάτι το διαφορετικό και έτυχε να πάω 15 μέρες από τον τραγικό σεισμό που έγινε το σεπτέμβριο.
τωρα σε τι κατασταση βρισκεται? αλληθευει οτι θα κλεισουν το ματσου πιτσου για το κοινο?

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:welcome2:

daniel

Member
για το μάτσου πιτσου ακούγεται καιρό ότι θα κλείσει αλλά μόνο το κομμάτι που μπορείς να το επισκεφτείς με τα πόδια και που είναι 4 μέρες,ακολουθώντας την κλασική διαδρομή των ινκας από την πόλη κούσκο (που είναι τέλεια) ως στο μάτσου πίτσου που ήτανε το θέρετρο τους. Ο άλλος τρόπος που είναι με το τραίνο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Το μάτσου πίτσου την τουριστική περίοδο το επισκέπτονται 3000 άτομα την ημέρα. Το πιο φτηνό πακέτο από το κούσκο με τραίνο ,παραλαβή από το ξενοδοχείο,πρωινό ,είσοδος στο μάτσου πίτσου είναι 200 δολαρια το άτομο. Για να ακοουθήσεις την κλασική διαδρομή με διανυκτερευση στην ύπεθρο περιπού 350 δολαρια και πρέπει να κάνεις αίτηση καιρό πρίν. φαντάσου δηλαδή για τι λεφτα μιλάμε και για αυτό δεν νομίζω να κλέσει.

paragianna75

Member
Επόμενο Ταξίδι
astana-kazakhstan?
Ταξίδι-Όνειρο
Namimbia
Daniel καλωσήρθες, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για το Περού
άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά ;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα