ΕΡΣΗ
Member
Τι είναι αυτό;Ερώτηση: Το ξέρω ότι δεν είναι σπορ, αλλά μήπως έχει κάνει κάποιος undersea walk?
Τι είναι αυτό;Ερώτηση: Το ξέρω ότι δεν είναι σπορ, αλλά μήπως έχει κάνει κάποιος undersea walk?
υποθέτω απο την μετάφραση οτι ειναι περπάτημα κατω στον βυθό της θάλασσας....ε θα γίνεται μάλον με παροχή οξυγόνου με φιάλες ...και βαρίδιαΤι είναι αυτό;
go2dbeach...ζείς ;Zip line ειναι αυτο που κρεμιεσαι στον αερα απο ενα συρματοσχοινο κινουμενος με μια τροχαλια , σα ρουχο κρεμασμενο στο σχοινι ενα πραγμα.
Οτι καλυτερο ηταν στο Μπελιζ μεσα στη ζουγκλα που αλλαξα 8 πλατφορμες απο διαφορα υψη. Υπαρχουν διαφοροι βαθμοι δυσκολιας , αυτο που εκανα εγω ηταν το πιο ηπιο , αλλα φιλοδοξω στην Κοστα ρικα να δοκιμασω απο γκρεμο σε πιο μεγαλη και γρηγορη διαδρομη.
Υπαρχει και ζιπλαιν που λεγεται death slide !! Δε θελω να μαθω τι ειναι..
Δειτε εδω ενα βιντεο με ζιπ πανω απο την καραιβικη , το εχω ξαναποσταρει στο φορουμ
την καμεερααααα!!!
προσπαθώ να αφήσω τον εαυτό μου να αισθανθεί τί θα ένοιωθε με το..περπατημα στόν βυθό,αλλα δεν μου κάνει..κλικΑ! Μάλιστα. Αλλά γιατί να μην κολυμπά κανείς; Έχει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση το περπάτημα στο βυθό;
Το undersea walk είναι περίπατος στο βυθό. Είναι κάτι διαφορτικό και μια καλή λύση για όσους δεν ξέρουν μπάνιο πάντως και για όσους φοβούνται τις καταδύσεις.
http://www.ile-maurice.tv/video/73876-captain-nemo-underseawalk.html