manelaki
Member
Καμια προταση για πολυ πολυ καλο φαγητο;;; Και ομορφο περιβαλλον
Πολύ ωραίο είναι το Φρόντζου Πολιτεία με gourmet πιάτα και καταπληκτική θέα Εστιατόριο | Συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία Ιωάννινα-Ξενοδοχείο Γιάννενα-Εστιατόριο-Συνεδριακό Κέντρο-Cafe Είναι όμως λίγο τσιμπιμένα τα πιάτα του νομίζω... :roll: Αν τελικά δεν πάτε για φαγητό αξίζει να πάτε για ένα καφεδάκι.Καμια προταση για πολυ πολυ καλο φαγητο;;; Και ομορφο περιβαλλον
Eνα απο τα τοπ εστιατορεια για μενα ειναι ο ''Συριος''
Πολυ καλο φαγητο, ψαγμενος καταλογος,ωραιες γευσεις, και φιλικοτατο προσωπικο
Η ιδιοκτητρια αψογη, πραγματικη επαγγελματιας,και αν σας αρεσουν οι ασυνηθηστες γευσεις, προτιμησε τα σπρινκ- ρολς με σος μαγκο
Οτι προλαβα να φωτογραφισω γιατι εξαφανιστηκαν πριν προσγειωθουν στο τραπεζι
Ειναι το αγαπημενο μου καθε φορα που παω στα Γιαννενα
View attachment 11395
View attachment 11396
View attachment 11397
Γιατι το κεμπαμπ γλυκοξινου κοτοπουλου, το δοκιμασες ??? Τα μπουρεκακια μελιτζανας φυσικα και τα τιμησα, οπως και τις φωλιες παρμεζανας, που ηταν σουπερεπίσης να προτείνω μελιτζανομπουρεκάκαι από το Σείριο (εγώ τα παίρνω και σε ταπεράκι) και το τυλιχτάρι!! κόλαση λέμε!!! επίσης (δεν ξέρω όμως αν λειτουργεί ακόμα) υπήρχε μία κυρία που έφτιαχνε σπιτικά μακαρόνια με σπιτικές σάλτσες και εκεί είχα φάει το πιο νόστιμο πέστο ever!! Νομίζω Κυρα Βούλα την έλεγαν!!! δεν θυμάμαι όμως καθόλου πού είναι!!
υ.γ. να μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα καστανάκια με σοκολάτα, την σοκολατόπιτα και τα σοκολατένια ντόμινο από το Νούσια!!!