Γνωρίζεις κάτι για τη διαδρομή απο τη Βουλγαρία για Σερβία; Είμαστε 4 άτομα και δεν έχει κανείς μας διαβατήριο και όσο ναναι αυξάνει σημαντικά το Μπάτζετ της εκδρομής μας(μιας και βασιζόμαστε στο να μας έρθει οικονομικά και λόγω υγραεριοκίνητου οχήματος). Και ρωτώ γιατί στο θέμα το Σκοπίων δεν υπάρχει ξεκάθαρη θέση στο αν περνάς τα σύνορα μόνο με καινούρια ταυτότητα ή οχι(ή μήπως καταργήθηκε η βίζα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!μέσω Βουλγαρίας, Ρουμανιας θα σας βγει η παναγια
1000 φορες μέσω Σερβιας
μιας μαερς ταξιδι με το αμαξι, με στασεις κι χωρις αναμονη στα συνορα (αυτα ολα το 2003, τοτε που χρειαζομασταν ακομα βιζα)
αμα θες κάποιο hint μπορω να βοηθησω
Καλησπερα! πέρυσι μετά την αγορα ενος αυτοκινήτου και χιονολάστιχων πήγαμε για Πρωτοχρονιά στην Βουδαπέστη, πήγαμε από Προμαχώνα Σόφια(200χιλ) και πριν μπεις στην πόλη στρίβεις αριστερά (θα δεις και τις νταλίκες που στρίβουνε) μετά απο περίπου δύο ώρες οδήγηση βγάζει στην σερβία. Ο δρόμος είναι καλύτερος από σερβία ότι αν πάς μέσω ρουμανίας.εγω πήγα το 97 (τότε που ήταν ο πολεμος στην Σερβια) με λέωφορειο απο Αθήνα μέχρι Πολώνια μέσω Βουλγαρία/Ρουμανια κι ήταν τραγωδεια το ταξιδι.
Από ότι ξέρω τα Σκοπια καταργήσαν την βιζα κι μπορεις να μπεις με απλή ταυτότητα. Το πολλή πολλή να χάσετε καμια μισάωρο/ώρα στα σύνορα.
Τα σκοπια είναι δεν είναι 2 ώρες ταξίδι με αμάξι
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 13-14 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕΡΒΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ VIAMICHELIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ