• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιαπωνία θελω να παω Ιαπωνια

cromhania

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπερα σε ολους..
Ειμαι ολοκαινουριο μελος και θα ηθελα να ρωτησω εσας γιατι βρηκα το φορουμ σας πολυ ενημερωτικο και που πλουσιο σε θεματα...
Εχω παρει την αποφαση οτι με την πρωτη ευκαιρια θα την κανω προς Ασια μερια και συγκεκριμενα προς Ιαπωνια με καποιο ταξηδιωτικο γραφειο μιας και μονος μου αν παω θα ειναι πολυ δυσκολα για μενα.Το προβλημα μου ομως ειναι οτι σε οποιο ταξηδιωτικο γραφειο και αν κοιταξω (online) δεν βλεπω καποιο πακετο για Ιαπωνια!!επισεις δεν μπορω να μαθω το κοστος ενος πακετου περιπου μιας βδομαδας (δεν εχω χρονο για πιο πολυ μακαρι να μπορουσα).Οσο για το που θα αποφασησω να παω και για το που θα μεινω θα το δω μεσα απο το φορουμ σας.
Σας ευχαρηστω προκαταβοληκα!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
πάντως αν δεις οι περισσότεροι εντός forum που πήγαμε Ιαπωνία, το κάναμε μόνοι μας. Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμείς να το κάνεις απλώς να σε ενημερώσω ότι αν προετοιμαστείς υποτυπωδώς πριν πας στην χώρα, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η χώρα γενικώς είναι εύκολη για να την πας χωρίς group.

cromhania

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν το εχω κανει ποτε μονος γιαυτο..προς το παρων δεν το σκευτομαι...
παντος αν γνωριζει καποιος κατι για καποιο ταξηδιωτικο γραφειο ας ενημερωσει...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Καλησπερα σε ολους..
Ειμαι ολοκαινουριο μελος και θα ηθελα να ρωτησω εσας γιατι βρηκα το φορουμ σας πολυ ενημερωτικο και που πλουσιο σε θεματα...
Εχω παρει την αποφαση οτι με την πρωτη ευκαιρια θα την κανω προς Ασια μερια και συγκεκριμενα προς Ιαπωνια με καποιο ταξηδιωτικο γραφειο μιας και μονος μου αν παω θα ειναι πολυ δυσκολα για μενα.Το προβλημα μου ομως ειναι οτι σε οποιο ταξηδιωτικο γραφειο και αν κοιταξω (online) δεν βλεπω καποιο πακετο για Ιαπωνια!!επισεις δεν μπορω να μαθω το κοστος ενος πακετου περιπου μιας βδομαδας (δεν εχω χρονο για πιο πολυ μακαρι να μπορουσα).Οσο για το που θα αποφασησω να παω και για το που θα μεινω θα το δω μεσα απο το φορουμ σας.
Σας ευχαρηστω προκαταβοληκα!!
μια αναζητηση να βαλεις στο google και θα βρεις παρα πολλα πρακτορεια.ενδεικτικα σου λεω το cosmorama το paradiestravel το seasonstravel αλλα εχει παρα πολλα ακομα..
απο δω μεσα μη περιμενεις συμβουλες περι γκρουπ γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε της αποψης να ταξιδευεις μονος.με προετοιμασια απ το ιντερνετ βρισκεις οτι θες και το οργανωνεις και σωστα.
αν θες απλα την σιγουρια ενος πρακτορειου δεν εχεις παρα να απευθυνθεις σε καποιο απο αυτα.

Last edited by a moderator:

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
μια αναζητηση να βαλεις στο google και θα βρεις παρα πολλα πρακτορεια.ενδεικτικα σου λεω το cosmorama το paradiestravel το seasonstravel αλλαεχει παρα πολλα ακομα..
απο δω μεσα μη περιμενεις συμβουλες περι γκρουπ γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε της αποψης να ταξιδευεις μονος.με προετοιμασια απ το ιντερνετ βρισκεις οτι θες και το οργανωνεις και σωστα.
αν θες απλα την σιγουρια ενος πρακτορειου δεν εχεις παρα να απευθυνθεις σε καποιο απο αυτα.
απλα +++++++++++φωνω:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Σε πρακτορειο θα βρεις κυριως για ανοιξη και οι μερες ειναι πανω απο δεκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.630
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom