• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

η ζωη στην επαρχια

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
καλησπερα σας.το ονειρο μου απο μικρο παιδι ειναι να μετακομισω στην επαρχια.το επιχειρησα μια φορα αλλα δυστυχως ασχημες συνθηκες με εφεραν πισω...τωρα πιστευω πως ειναι η καταλληλη περιοδος για να γινει ξανα.θελω να μαθω πληροφοριες απο ατομα που μενουν στην επαρχια...για καθε περιοχη..ενδιαφερομαι περισσοτερο για νησι αλλα ειμαι ανοιχτη γενικα.σχετικα με δουλειες,σπιτια,κοστος,ποιοτητα ζωης,διασκεδαση,δραστηριοτητες...αλλα πανω απ ολα δουλειες.ευχαριστω!!!

_antonis_

Member
Υπάρχει ήδη το θέμα νομίζω: μετακόμιση στην επαρχία.
Δες εκείνο, μην αναφέρουμε τα ίδια 2η φορά.

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
σε ευχαριστω αλα σε εμενα δεν εβγαλε παρομοιο θεμα...τελος παντων οποιος θελει ας μου πει καποιες πληροφοριες για τον τοπο του...συγκεκριμενα αυτο θελω να μαθω κ οχι γενικα για τη ζωη στην επαρχια...

_antonis_

Member
σε ευχαριστω αλα σε εμενα δεν εβγαλε παρομοιο θεμα...τελος παντων οποιος θελει ας μου πει καποιες πληροφοριες για τον τοπο του...συγκεκριμενα αυτο θελω να μαθω κ οχι γενικα για τη ζωη στην επαρχια...
Εδώ δες

http://www.travelstories.gr/social-...F3%E7-%F3%F4%E7%ED-%E5%F0%E1%F1%F7%DF%E1.html

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ευχαριστω αντωνη.ειδα το θεμα,ειχα συμμετοχη κ εγω αλλα το ειχα ξεχασει...αλλα οπως προειπα δεν θα ηθελα να μαθω μονο για τη ζωη στην επαρχια γενικα,αλλα πιο συγκεκριμενα για μερη κ τι επικρατει εκει.χωρια,νησια...κτλ

_antonis_

Member
ευχαριστω αντωνη.ειδα το θεμα,ειχα συμμετοχη κ εγω αλλα το ειχα ξεχασει...αλλα οπως προειπα δεν θα ηθελα να μαθω μονο για τη ζωη στην επαρχια γενικα,αλλα πιο συγκεκριμενα για μερη κ τι επικρατει εκει.χωρια,νησια...κτλ
Α, οκ.

Τώρα τι να πώ εγώ, τα έχω γράψει στο άλλο θέμα. Για να φανταστείς στην Κάρπαθο, κανείς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα! Δεν είμαι ο μόνος που είμαι ευχαριστημένος εδώ δηλαδή. Τον χειμώνα είναι ήρεμα, έχει 12 χωριά, 7.000 κάτοικους στο σύνολο. Το καλοκαίρι γίνεται πανικός, πολύς κόσμος, έλληνες του εξωτερικού και τουρισμός. Υπέροχες παραλίες, βουνά, καταδύσεις, σέρφιγκ κ.α. Μόνο το νοσοκομείο που είναι μικρό, αλλά νομίζω εκτός τις μεγάαααλες πόλεις, παντού υπάρχουν ελλείψεις σ' αυτόν τον τομέα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Eσυ είσαι απο την Νάξο??
Τι καλύτερο ψάχνεις σε νησί δηλαδή?
Ολα τα μεγάλα νησιά ειναι ίδια..τα περισσότερα ζούν απο τον τουρισμο και τα εγχώρια προιόντα..
Αν ξέρεις πολλές γλώσσες έχεις τύχη να βρείς δουλεια σε καλο ξενοδοχείο
Αν ξέρεις απο αγροτικά πάλι τον χειμώνα κάτι θα βρείς !
Καλό θα ειναι να είσαι κάπου που να έχεις χαμηλό ενοίκιο ή δικό σου σπίτι για να μένει και κάτι..
Η κρήτη απο οτι γνωρίζω έχει δυνατότητες για δουλειά αλλα έχομε πολλούς αλλοδαπους που δουλεύουν πιο φθηνά απο τους ντόπιους..Η ζωή εδώ δεν ειναι φθηνή,σκέψου ολες τις παραμέτρους πρίν αποφασίσεις!!

XRISTOS71

Member
Α, οκ.

Τώρα τι να πώ εγώ, τα έχω γράψει στο άλλο θέμα. Για να φανταστείς στην Κάρπαθο, κανείς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα! Δεν είμαι ο μόνος που είμαι ευχαριστημένος εδώ δηλαδή. Τον χειμώνα είναι ήρεμα, έχει 12 χωριά, 7.000 κάτοικους στο σύνολο. Το καλοκαίρι γίνεται πανικός, πολύς κόσμος, έλληνες του εξωτερικού και τουρισμός. Υπέροχες παραλίες, βουνά, καταδύσεις, σέρφιγκ κ.α. Μόνο το νοσοκομείο που είναι μικρό, αλλά νομίζω εκτός τις μεγάαααλες πόλεις, παντού υπάρχουν ελλείψεις σ' αυτόν τον τομέα.
Καλά τα λες βρε Αντώνη
όλα ειναι καλά και τελεια αλλα τον χειμώνα γινόσαστε αθελα σας φίρμες ,οποτε αρρωστήσει καποιος ερχονται τα super Puma .

H διαμονή στην επαρχία τουλαχιστον για εμας τους Αθηναιους δεν πιστευω οτι ειναι και το πιο ευκολο πράγμα τελικά .
Οταν εννοώ επαρχία εννοώ χωριά και κωμοπόλεις και οχι πρωτευουσες νομών

Borealis

Member
Καλά τα λες βρε Αντώνη
όλα ειναι καλά και τελεια αλλα τον χειμώνα γινόσαστε αθελα σας φίρμες ,οποτε αρρωστήσει καποιος ερχονται τα super Puma .

H διαμονή στην επαρχία τουλαχιστον για εμας τους Αθηναιους δεν πιστευω οτι ειναι και το πιο ευκολο πράγμα τελικά .
Οταν εννοώ επαρχία εννοώ χωριά και κωμοπόλεις και οχι πρωτευουσες νομών
Φαντάζομαι και για τους γονείς σας πριν φύγουν από τα χωριά τους η ζωή στην Αθήνα θα φάνταζε δύσκολη.
Πάντως στο δικό μου χωριό έρχονται κανονικά ελικόπτερα και όχι σούμερ πούμα, νια χαρά είναι

XRISTOS71

Member
Φαντάζομαι και για τους γονείς σας πριν φύγουν από τα χωριά τους η ζωή στην Αθήνα θα φάνταζε δύσκολη.
Πάντως στο δικό μου χωριό έρχονται κανονικά ελικόπτερα και όχι σούμερ πούμα, νια χαρά είναι
Μπορεί και να έχεις δίκιο σκεψου όμως οτι τότε οι γονείς η οι παπούδες καλύτερα ηρθαν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή με περισσότερες ευκαιρίες για χρήμα και κοινωνική καταξιωση .
Σήμερα όμωε το πράγμα ειναι αντίστροφο
προσπαθεις δηλαδή ενω τα εχεις ''ολα'' να φυγεις να απαγκιστρωθείς απο την πίεση και το αγχος .
Προσωπικά ειναι δυσκολο να πω οτι θα εφευγα για επαρχία για να ζησω σε χωριό ως ενας άνθρωπος που εχει γεννηθει και εχει μεγαλώσει στην Αθήνα με τα καλά η ασχημα και χωρίς
να εχω ουσιαστικά ρίζες , ιδιώματα και εικόνες απο πατρικό σπίτι σε επαρχία .
Θα έμενα όμως πολύ ευχαρίστως αν μου το επέτρεπε η εργασία μου σε πόλεις σαν την Χαλκίδα ,το Νάυπλιο ,τα Χανιά ,το Ρέθυμνο οπου οι ρυθμοί ειναι μια ταχυτητα κάτω σε σχεση με την ζουγκλα της Αθήνας

ΥΓ. Πάντως μενεις σε περιοχή που εχει τους καλύτερους ανθρώπους σε ολόκληρο την Μακεδονία ασχέτως τι ελικόπτερα πετάνε

Τα super Puma πάνε στα νησιά κυρίως

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom