X-Virus
Member
γεια χαρα απο κρητη..
ειμαι νεος στο forum αλλα οσο εψαξα, δεν βρηκα κατι αντιστιχο με την περιπτοση μου..
λοιπον..
θελω να παω διακοπες με την κοπελα μου (19 ειμαστε και οι 2) σε ενα νησακι μεσα ιουλη- αρχες Αυγουστου.. (ποιο πιθανον μεσα Ιουλη) για 4-5 διανυκτερευσεις..
τι θελω τωρα..
βασικα ΗΡΕΜΙΑ... δηλαδη ουτε club, oυτε beach bar με τυπους που χορευουν.. (καλα δεν λεω να ειναι και νεκροταφειο).
θελω (με σειρα προτερεοτητας):
. Να μην ειναι πανακριβο (διαμονη, φαγητο κτλπ).
. Να ειναι μικρο το νησι ωστε να μην χριαζομαστε μηχανη-αμαξι η κατι τετοιο.
. Να εχει ωραιες παραλιες.
. Να εχει και καμια καφετεριες (χαλαρη φαση)
. Να εχει και κανενα μπαρακι για ποτακι (ακομα πιο χαλαρη φαση)
. Να εχει τελος και μια υποτυποδη αγορα με τουριστικες βλακιες για χαζεμα (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MUST).
μαλον ζηταω πολα.. περιμενω τις προτασεις σας για να δω τι μου ταιριαζει μιας και ειναι η πρωτη φορα που παμε σε νησι..
Υ.Γ. ειχα μια προταση για κουφονησι απο ενα φιλο αλλα θελω να ακουσω και γνωμες απο ποιο εμπιρους.
ειμαι νεος στο forum αλλα οσο εψαξα, δεν βρηκα κατι αντιστιχο με την περιπτοση μου..
λοιπον..
θελω να παω διακοπες με την κοπελα μου (19 ειμαστε και οι 2) σε ενα νησακι μεσα ιουλη- αρχες Αυγουστου.. (ποιο πιθανον μεσα Ιουλη) για 4-5 διανυκτερευσεις..
τι θελω τωρα..
βασικα ΗΡΕΜΙΑ... δηλαδη ουτε club, oυτε beach bar με τυπους που χορευουν.. (καλα δεν λεω να ειναι και νεκροταφειο).
θελω (με σειρα προτερεοτητας):
. Να μην ειναι πανακριβο (διαμονη, φαγητο κτλπ).
. Να ειναι μικρο το νησι ωστε να μην χριαζομαστε μηχανη-αμαξι η κατι τετοιο.
. Να εχει ωραιες παραλιες.
. Να εχει και καμια καφετεριες (χαλαρη φαση)
. Να εχει και κανενα μπαρακι για ποτακι (ακομα πιο χαλαρη φαση)
. Να εχει τελος και μια υποτυποδη αγορα με τουριστικες βλακιες για χαζεμα (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MUST).
μαλον ζηταω πολα.. περιμενω τις προτασεις σας για να δω τι μου ταιριαζει μιας και ειναι η πρωτη φορα που παμε σε νησι..
Υ.Γ. ειχα μια προταση για κουφονησι απο ενα φιλο αλλα θελω να ακουσω και γνωμες απο ποιο εμπιρους.