Καλο! Γυναικα ειμαι, το αχινος ειναι παραπλανητικο!...φιλε αχινε αν εισαι αντρας οι αρβυλες σου πολυ φλωρικες
...αν εισαι γυναικα πολυ ...ομορφες οι μποτες σας
...αλλα τα ποδια μαλλον ντελικατα γυναικεια τα κοβω:roll:
σωστά λογικά επρεπε να γράφει αχινού!!!:roll:μπά δεν κλείνεται σαν όνομα...που το βρηκατε το αχινος......για γυναικα
penelope!!! πλάκα τους κάνω βρέ! μιά χαρά ειμαι....και δεν καταλαβαίνω την εμμονή της Ρενάτας...κάπου είδα κάτι φωτογραφίες της στο φόρουμ, νομίζω από την συνάντηση των μελών στα Χανιά και νομίζω ότι θα πρέπει άφοβα αν θέλει να ανεβάσει φωτογραφίες. Όσο για μένα ...περιμένετε να αποδόσει η δίαιτα και βλέπουμε
Α! Και εσυ Πηνελοπη ασχολεισαι με τα ιδια σπορ με εμενα... Αντε για να δουμε μπας και δουμε καμια προκοπη.....Όσο για μένα ...περιμένετε να αποδόσει η δίαιτα και βλέπουμε
Να οριστε, αν δεν βαλουμε φωτογραφια μας περνανε για μεγαλους και μας μιλανε στον λπηθυντικο! Αν παλι βαλουμε, κινδυνευουμε λεει ο boss! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη!που το βρηκατε το αχινος......για γυναικα
...α ρε γυναικες διαχρονικες ψοφατε για κομπλιμενταΑ! Και εσυ Πηνελοπη ασχολεισαι με τα ιδια σπορ με εμενα... Αντε για να δουμε μπας και δουμε καμια προκοπη.....
Και εσυ που δε μας εχεις δει, που ξερεις ποσο παχουλοδροσατες ειμαστε;...α ρε γυναικες διαχρονικες ψοφατε για κομπλιμεντα
μην υποτιμας ποτε το ματι και την διαισθηση του αετουΚαι εσυ που δε μας εχεις δει, που ξερεις ποσο παχουλοδροσατες ειμαστε;