• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

εχουμε χρονο εως αυριο για να...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Εμένα μια απορία μου έμεινε μόνο, οι εθελοντές εργάζονται 9.οο με 15.οο? Και η κανονική τους δουλειά που είναι? σε κλαμπάκια?
Είναι και συνταξιούχοι μην ξεχνάς. Καλή χρόνια...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εμένα μια απορία μου έμεινε μόνο, οι εθελοντές εργάζονται 9.οο με 15.οο? Και η κανονική τους δουλειά που είναι? σε κλαμπάκια?
Δεν υπάρχουν μόνο πρωινές δουλειές, άνεργοι και συνταξιούχοι...Υπάρχουν και φοιτητές, άτομα με απογευματινές δουλειές ή με δουλειά με κυλιόμενο ωράριο, γυναίκες που ασχολούνται με οικιακά, freelancers που οργανώνουν μόνοι τους το χρόνο τους κλπ κλπ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κάτσε που σε λίγο θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη.....
Μα δεν είπα να ζητήσεις συγνώμη :xmas_razz: Θέλω να κάνω ένα γενικό point ορμώμενη από το παράδειγμά σου, για την επικριτική στάση που έχουν πολλοί απέναντι στους εθελοντές

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...:xmas_lol: καλη χρονια σε ολους.. ..
τωρα σιγουρα ο καθε ενας εχει τις αποψεις του για τα διαφορα δρομενα , :xmas_sad:σιγα που ο εθελοντισμος θα εμενε απεξω.... οπως και να εχει ευτυχως που η αποψη των περισσοτερων δεν ειναι αρνητικη και για αυτο υπαρχουν εθελοντες και εθελοντικες οργανώσεις.. :xmas_lol:..
Τωρα αν καποιοι θεωρουν τις οργανωσεις μαγαζακια η τους εθελοντες μπαρόβιους ειναι αποψη τους ...
Να πω στο maltakia πως το μαγαζι στη Σαπφους δεν κλεινει ποτε και ο λογος ειναι οτι συστεγαζεται με το ξενωνα και ειναι παντα ανοικτα , περα που υπαρχει φυλακας ακομη και νυχτα..
Καλη χρονια σε ολους με υγεια κυριως :xmas_lol:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα ήθελα πολύ να μου υποδείξει κάποιος που και πότε γενίκευσα.
Εγώ μίλησα για συγκεκριμένη συμπεριφορά συγκεκριμένης οργάνωσης.Ούτε τις έκρινα όλες ούτε τσουβάλιασα τον εθελοντισμό.Αν θέλετε να διαβάζετε άλλα από αυτά που γράφονται με γειά σας με χαρά σας.

Αυτό που περιέγραψα πάντως είναι ακριβώς ότι μου συνέβη.Στη Σαπφούς πήρα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή 2-3 φορές (μήπως με ανακατευθύνουν κάπου) και δεν το σήκωνε κανείς και στην επικοινωνία της οργάνωσης στο site δεν μιλάει πουθενά για ωράρια.Ε,εντάξει δεν πήγα και μαύρα μεσάνυχτα,1 το μεσημέρι πήγα.Αλλά ξέχασα έπρεπε να το φανταστώ εγώ κι όχι να γράφει 5 πληροφορίες παραπάνω το site.

Τα παράπονά μου τα έκανα και μέσω e-mail με ονοματεπώνυμο και έλαβα απάντηση επιπέδου σχεδόν εξυπηρέτησης πελατών ιδιωτικής εταιρείας.Με συγχωρείτε αλλά αλλιώς ξέρω τις ανθρωπιστικές οργανώσεις εγώ.Και όντως λυπήθηκα γιατί είχα σε εκτίμηση την συγκεκριμένη.

Αν όχι γενικά,τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι πίσω και θα χάσουν κόσμο αν δεν κάνουν κάτι.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. δεν ειπα οτι γενικευσες, τη αποψη σου ως μαγαζι,,για τη συγκεκριμμενη οργανωση σχολιασα..
και να σου απαντησω υπευθυνα ως ΓΓ των ΓΤΚ οτρι το Περαμα λειτουργει Τριτη -Τεταρτη και Πεμπτη 9-5 και οτι τα κεντρικα ειναι ανοικτα και ΣΚ λογω ξενωνα ακομη και νυχτα.. Τη δε Παρασκευη που αναφερεσαι ο τελευταιος εθελοντης εφυγε στις 7 το απογευμα...
καλη χρονια και παλι..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και τι λέει τώρα αυτό που μου είπες;
Τι γράφω διαβάζει κανείς ή απαντάει από το μυαλό του ο καθένας;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com