LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
Στελνοντας μηνυμα στο 19059 γραφοντας τη λεξη Φαρμακα.. μπορουμε να βοηθησουμε...:xmas_smile::xmas_smile:
όταν λές μαγαζί τι εννοείς;;το πολυιατρείο η κάτι άλλο;Εγώ που πήγα με ένα αμάξι πράγματα να βοηθήσω,την Παρασκευή το μεσημέρι,πάντως το είχανε κλειστό το μαγαζί στο Πέραμα.Και του κέντρου επίσης.
Κι έτσι κατέληξα στην Πρόνοια Περάματος.Κι εκεί τόπο έπιασαν ευτυχώς όπως διαπίστωσα.
Όχι,για να τα λέμε όλα δηλαδή.
Και έκανες όλα αυτά χωρίς να σκεφτείς να πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις τις ώρες λειτουργίας...Ποιος σου φταίει που πικράθηκες;Σε ναούς δεν περνάω ούτε απ'έξω.
Όσο για την περιπετειούλα μου,απλώς με πίκρανε η όλη κατάληξη.Γιατί οργάνωσα μια καλή προσπάθεια,έπεισα μπόλικο κόσμο να μην κάνει χαζοδωράκια φέτος και να τα δώσουμε κάπου που θα έπιαναν τόπο,έφαγα μισή μέρα για να ψωνίσω μαζικές ποσότητες τροφίμων,οδήγησα 70 χιλιόμετρα και τελικά βρήκα κλειστές πόρτες.
Ε,τουλάχιστον ας έγραφαν εδω (Γιατροί του Κόσμου - Medecins Du Monde - Μη Κυβερνητική οργάνωση | Επικοινωνία - Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας) και τις ώρες που λειτουργούν.Εγώ έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου ότι είναι κλειστά στις 1 το μεσημέρι;
...είναι άνεργοι...Εμένα μια απορία μου έμεινε μόνο, οι εθελοντές εργάζονται 9.οο με 15.οο? Και η κανονική τους δουλειά που είναι? σε κλαμπάκια?