• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Ιταλία ερωτηση

katsav

Member
καλημερα.σε ολους!ειμαι κ εγω μια απο'σας που πεθαινει για τα ταξιδια!καθε χρονο,εδω κ 10 χρονια περιπου,μαζι με τον συντροφο μου παμε καπου.ελλαδα κ τα τελευταια 5 χρονια εχουμε ξετρελαθει με την ευρωπη,οπου επιλεγουμε τον μα'ι'ο γιατι το επιτρεπει η δουλεια,αλλα κ για το μεγαλειο της φυσης που βλεπει το ματι μας τοτε!παντα μονοι μας με το gps μας κ τον ταξιδιωτικο οδηγο κολλημενο παντα στα χερια μου,μιας κ ο ξεναγος της υποθεσης ειμαι παντα εγω!επισης,συμβουλευομαι το forum κ τις εμπειριες σας!τωρα,θα θελαμε να παμε ξανα στους δολομιτες αυτη τη φορα αρχες(4-11)δεκεμβρη,για να πετυχουμε χριστουγεννιατικο κλιμα,μιας κ μεσα στις γιορτες λογω δουλειας δεν μπορω να φυγω,αλλα κ τα τελεφερικ ανοιχτα γιατι τον μα'ι'ο ηταν ολα κλειστα!ομως,δεν εχουμε ξαναταξιδεψει χειμωνα κ δεν ξερω αν θα μας αρεσει το τοπιο(γιατι την ανοιξη ειναι μαγικο!),το κρυο...θα χρειαστουμε αλυσιδες?θα εχει τοσο χιονι ωστε να πετυχουμε τους σκιερ που περνουν διπλα σου κ απο πανω σου οι πιστες?θα τα καταφερουμε γενικοτερα?θα καταφερουμε ν'ανεβουμε μαρμολαντα?φοβαμαι τον καιρο!λεμε να παμε ξανα κ ινσμπρουκ καθως κ σε 2-3 κοντινα χωρια(της αυστριας)που δεν εχουμε ξαναδει.θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του?σας ευχαριστω πολυ......

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. θα χρειαστουμε αλυσιδες?
2.θα εχει τοσο χιονι ωστε να πετυχουμε τους σκιερ που περνουν διπλα σου κ απο πανω σου οι πιστες?
3. θα τα καταφερουμε γενικοτερα?
4. θα καταφερουμε ν'ανεβουμε μαρμολαντα?
1. NAI!
2. ναι.
3. ναι.
4. ναι.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Eπειδή, κι εγώ ψήνομαι για Δεκέμβρη, μιας και είσαι ιταλολόγος βρε Samion, τί έχεις να μας προτείνεις σε ιταλικές Άλπεις;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom