καλημερα.σε ολους!ειμαι κ εγω μια απο'σας που πεθαινει για τα ταξιδια!καθε χρονο,εδω κ 10 χρονια περιπου,μαζι με τον συντροφο μου παμε καπου.ελλαδα κ τα τελευταια 5 χρονια εχουμε ξετρελαθει με την ευρωπη,οπου επιλεγουμε τον μα'ι'ο γιατι το επιτρεπει η δουλεια,αλλα κ για το μεγαλειο της φυσης που βλεπει το ματι μας τοτε!παντα μονοι μας με το gps μας κ τον ταξιδιωτικο οδηγο κολλημενο παντα στα χερια μου,μιας κ ο ξεναγος της υποθεσης ειμαι παντα εγω!επισης,συμβουλευομαι το forum κ τις εμπειριες σας!τωρα,θα θελαμε να παμε ξανα στους δολομιτες αυτη τη φορα αρχες(4-11)δεκεμβρη,για να πετυχουμε χριστουγεννιατικο κλιμα,μιας κ μεσα στις γιορτες λογω δουλειας δεν μπορω να φυγω,αλλα κ τα τελεφερικ ανοιχτα γιατι τον μα'ι'ο ηταν ολα κλειστα!ομως,δεν εχουμε ξαναταξιδεψει χειμωνα κ δεν ξερω αν θα μας αρεσει το τοπιο(γιατι την ανοιξη ειναι μαγικο!),το κρυο...θα χρειαστουμε αλυσιδες?θα εχει τοσο χιονι ωστε να πετυχουμε τους σκιερ που περνουν διπλα σου κ απο πανω σου οι πιστες?θα τα καταφερουμε γενικοτερα?θα καταφερουμε ν'ανεβουμε μαρμολαντα?φοβαμαι τον καιρο!λεμε να παμε ξανα κ ινσμπρουκ καθως κ σε 2-3 κοντινα χωρια(της αυστριας)που δεν εχουμε ξαναδει.θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του?σας ευχαριστω πολυ......